Vintage living room

Super casuta cu vintage living room, nu-i asa? Bine, este vorba de fapt nu de o casuta, ci de un apartament de bloc. Unul imens insa daca e sa ne luam dupa standardele locuintelor noastre mici si inghesuite in care in 40, 50 de metri patrati intra doua camere plus toate dependintele. Pe cand in apartamentul din imagine doar living-room-ul singur are aproape 40 de metri patrati. Garnisiti cu mobila veche. Gresesc totusi, piesele de mobilier nu sunt vechi, dimpotriva sunt proaspat cumparate dintr-un magazin specializat de mobila. Aspectul lor este vechi. Vintage mai exact. Si cat de bine arata impreuna, ce imagine frumoasa, chiar undeva mergand spre traditionala, arhaica, ofera locuintei.

vintage living room

Ce putem face intr-un vintage living room

Un vintage living room dedicat petrecerii timpului liber, destinderii si lasarii in urma a grijilor de la serviciu de exemplu, a problemelor de zi cu zi. Un loc perfect pentru o cafea energizanta si o carte binecuvantata. Ori studiului de exemplu, incaperea beneficiind de suficienta lumina naturala care sa imbie la petrecerea unui timp util aici. Plantele, esentiale pentru a da viata incaperii si pentru a transpune vechiul in timpurile noastre. Alegerea modelelor si culorilor si nuantelor lor, excelenta, inspirata. Nu inchise, acestea ar fi creat un contrast cu peretii, ci intr-o perfecta uniune coloristica, o omogenitate fermecatoare. Iar liniile, cu exceptia mesei de forma ovala, in majoritatea lor drepte, cu unghiuri ascutite care sa ofere si prin acest aspect uniformitate.

Cufarul mi se pare genial, imi si imaginez prieteni sau familia intrand si devenind curiosi cu privire la ce se gaseste inauntru, mai ales ca accesul este si restrictionat atat vizual cat si fizic prin amplasarea accesoriilor pe capacul cufarului. De milioane, o alegere inspirata.

Daca in cazul canapelei albastre pozitionarea este perfecta fata de localizarea televizorului pe perete, mai ciudata pare amplasarea acelei foarte mici canapele, taburet i-as putea spune, gri, langa dulap. Ma gadesc ca ar putea fi util si acolo. Daca scoti din dulap o mapa, cateva foi, un biblioraft, te-ai putea aseza acolo pe scaunelul comod ca sa studiezi hartiile, in loc sa te deplasezi pana in mijlocul living-ului.

Leave a Comment