Tu stii cum arata o tinuta super eleganta?

O tinuta super eleganta, aceasta propunere chiar imi place. Nu neaparat prin prisma reducerilor care sunt si ele foarte tentante, dar despre ele o sa vorbim un pic mai tarziu. Dar mai ales prin prisma felului in care arata toate cele trei produse si bineinteles modelul purtandu-le, de vreme ce putem vedea si un exemplu pozat.

Rochia, ca sa incepem cu inceputul, mi se pare aproape ireala. Diafana, regala de-a dreptul. Este de o simplitate entuziasmanta, avand aceasta croiala atat de simpla, atat de eleganta, pur si simplu m-am indragostit de ea. Pana si mansetele, care nu se vad decat daca ne uitam la imaginea modelului care poarta rochia, sunt puse acolo parca de un inger. Acesta e un alt cuvant care iata, imi vine, fata de aceasta rochie, ingereasca. Franjurile imi plac de asemenea mult de tot, dau atat lungime, necesara de altfel pentru ca rochia sa fie una eleganta, nu una prea scurta, scurta ar fi fost de-a dreptul dizgratioasa, cat dau si acea transparenta minimala, nota aceea de mister pe care fiecare doamna si domnisoara trebuie sa o poarte.

O tinuta super eleganta colorata si de vara

Iata in continuare si cateva cuvinte despre aceste produse care mi-au atras atat de mult atentia. Rochia are, trebuie sa stii, un fermoar lateral, dar bine ascuns privirii. Colierul este din lant auriu iar medalionul este detasabil. In ceea ce priveste materialul din care este fabricata rochia, ei bine, acesta este vascoza in proportie de 100%.

Ce mai contine o tinuta super eleganta

Centura are pe partea frontala o placa metalica perforata si cu logo-ul firmei in relief. Culoarea este aurie ca si medalionul si lantul de pe rochie. Lantul gentii este insa detasabil si avand o lungime de 130 centimetri. In interior avem un singur compartiment. Materialul din care e facuta geanta, exceptand bineinteles placa metalica de pe fata: piele ecologica. Ca dimensiuni, 15 centimetri lungime, 12 centimetri inaltime, 5 centimetri latime deci mititica.

Sandalele au asa: portiuni din piele intoarsa, logo metalic, fermoar la spate, si nu doar de decor. Adica este si functional, toc auriu, interiorul si talpa din piele. Ca tot am ajuns la toc, acesta are inaltimea de 11 centimetri.

Sandale pentru o tinuta super eleganta

Leave a Comment