Tu esti gata de plaja?

Esti gata de plaja? Poza asta imi aduce aminte de eforturile pe care le faceam anii trecuti inainte de mersul la mare pentru a slabi asa incat acolo, pe plaja, sa arat cat mai bine. Si ce departate mi se par acele timpuri, si cat de copilareasca mi se pare acum aceasta abordare. Sa slabesti ca sa fii frumoasa pe plaja, unde ajungeam sa stau maxim o saptamana. Iar pentru saptamana aceasta ma chinuiam doua luni. Bine, rezultatele nu apareau deodata, in ajunul plecarii la mare. Eram mai subtire pe masura ce se apropia ziua plecarii catre litoral iar dupa…

Dieta pentru a fi gata de plaja

Probabil că plănuieşti să ţii o dietă drastică pentru a scăpa rapid de kilograme. Mai bine renunţă la idee. Nu numai că îţi pui sănătatea în pericol, dar rişti să te îngraşi şi mai mult imediat ce revii la alimentaţia normală.
Dietă: cum să fii gata de plajă în 7 zile.
Regulile dietei – Zilnic vei bea 2 litri de apă. – Vei renunţa pe cât posibil la sare, în special la cea conţinută în alimentele procesate. Citeşte cu atenţie etichetele pentru a vedea cât sodiu conţine fiecare produs. – După ora 18:00 nu mai mânca nimic care conţine carbohidraţi. – Consumă mai multe fibre – fructe, legume, cereale integrale. – Mestecă bine mâncarea ca să te saturi repede şi să ai o digestie mai bună.

Ce fel de mişcare faci?

Nu este cazul să te epuizezi chiar acum, înainte de vacanţă. Alege o activitate care îţi place şi ai grijă să îţi ocupi cu ea câte 30 de minute pe zi. Poate fi vorba de dans, alergare, bicicletă, volei, tenis… orice sport care îţi ridică pulsul. Dacă mai ai timp fă şi câteva exerciţii de forţă, din cele simple, care se pot executa acasă sau în parc: fandări, flotări, genuflexiuni, abdomene. Nu exagera cu ele ca să nu te alegi cu febră musculară.

Leave a Comment