Cel mai odios suport de cutite

Am mai vazut eu de-a lungul timpului suporti pentru cutite dar ca acesta niciodata. Pana acum. Imaginatia oamenilor este, dupa cum se vede, cu adevarat debordanta. Oare cat de sanatoasa este mintea careia i-a venit sa creeze asa ceva? Dincolo de aspect care este unul lucios, bine finisat, foarte bine realizat, nu vad nimic interesant la acest suport de cutite. Dimpotriva, mi se pare odios. Imi imaginez numai influenta pe care trebuie s-o aiba asupra celor care il gazduiesc pe omul negru in casa lor.

suport de cutite

Sa-l vezi in fiecare zi, dimineata de dimineata, seara de seara, ma gandesc ca pe termen lung duce la incoltirea unor ganduri negre fata de unii sau altii, ca doar n-om avea doar prieteni pe lumea asta. Iar de la ganduri pana la punerea lor in practica nu mai este decat prilejul. Care sigur se iveste la un moment dat.

Tu cum alegi un suport de cutite?

Poate ma gandesc eu prea departe iar acest suport nu este altceva decat o unealta inofensiva in bucatarie? Poate suportul este inofensiv dar cutitele nu sunt. Ia sa vedem, cate incap intr-un corp, chiar si in miniatura? Unul in inima, unul in abdomen, cate unul pentru fiecare picior caci deh, victima trebuie imobilizata, si sa nu il scapam din vedere pe cel din cap. Care se vede el doar un pic dar este acolo. Decisiv.

Clar, nu mi-ar placea sa am asa ceva in casa. Dincolo de efectele asupra mea si pe care le-am presupus in randurile de mai sus, ma mai gandesc si la cei care ne-ar trece pragul, la ce s-or fi gandind la vederea orataniei rapusa de cutitele de bucatarie. Este intr-adevar neagra, lucioasa, dar nu are niciun zambet pe chip. Parca incepe sa se scurga catre podea. Ori catre masa pe care ar fi asezat.

Si-acum vine intrebarea: tie ti-ar placea sa ai unul din-asta in casa? L-ai tine in bucatarie sa-l vezi asa cum spuneam, zi de zi, dimineata de dimineata?

Leave a Comment