Spre Moscova

Uite ce poza frumoasa am primit de la Tarom odata cu newsletter-ul lor pentru un drum spre Moscova. Bine, primul pozei in cadrul newsletter-ului nu cred ca imi da neaparat voie s-o folosescc. Dar dat fiind faptul ca am pus si link catre site-ul companiei si mai prezint si oferta pe care mi-au facut-o mie si celorlalti abonati la newsletter sper sa nu aiba nimic impotriva folosirii ei aici, de catre mine.

Spre Moscova

Nu de alta dar chiar apreciez aceasta fotografie care arata pur si simplu minunat. Nici nu stiu ce sa zic, la Moscova eu pana acum nu am ajuns. Asa ca nu pot sa confirm daca realitatea este la fel de frumoasa precum cele aflate in imagine dar eroii aceia parca sunt pusi cu mana in fotografie.

Ma rog, presupun ca grupul statuar este acolo pe bune, motiv pentru care nu-mi ramane decat sa admir poza si sa-mi doresc sa ajung la Moscova. Trebuie sa vad aceasta minunatie cu ochii mei.

Vorba lunga consuma prea mult timp asa ca iata pe scurt ce doreste Tarom-ul sa ma instiinteze:

Drumul spre Moscova

Pe ruta Bucuresti – Moscova si bineinteles retur catre Bucuresti Tarom opereaza de acum trei zboruri saptamanale: de la Bucuresti avioanele decoleaza la ora 13:15 in fiecare dintre zilele de luni, vineri si duminica. Aterizarea la Moscova avand loc la ora locala 15:45. Iar dinspre Moscova avioanele la ora 16:40, la fel, in aceleasi zile de luni, vineri si din nou duminica, aterizarea la Bucuresti facandu-se la 19:20.

Plus sau minus cateva minute, nu de alta dar am chiar de curand experienta unui zbor cu avionul de la Londra catre Bucuresti. Nu cu Tarom, e adevarat, zbor care a ajuns pe aeroportul Otopeni cu nu mai putin de 50 de minute mai devreme decat ora stabilita.

Motivul fiind dat de vanturile de la inaltimea la care a zburat avionul si care l-a impins pe acesta de la spate. Asa incat ne uitam cu totii la ceasuri care aratau ca mai sunt doua minute pana la ora programata pentru aterizare. Noi eram deja in dreptul benzilor rulante care urmau sa aduca bagajele noastre de la cala avionului.

In fine, ce mai ofera Tarom-ul pentru aceste curse regulate catre si dinspre Moscova: transportul gratuit al bagajului de cala in limita a maximum 23 de kilograme, plus bineinteles transportul gratuit al unui bagaj de mana in limita a maxim 10 kilograme.

Iar la bagajele de cala este vorba de un bagaj pentru calatorii de la clasa Economic si trei bagaje pentru clientii Tarom care aleg sa zboare la clasa Business. Check-in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil, plus alte servicii gratuite la bord, fiind probabil vorba de snack-uri sau mancare.

Deci, tovarasi, spre Moscova!

Leave a Comment