Sacou cu pantaloni scurti

Pe mine nu ma da pe spate aceasta imagine de catalog care are recomandare de sacou cu pantaloni scurti. Dar chiar deloc. Mai mult, votez chiar impotriva unei asemenea schimbari de stil care, cel putin pe mine, nu ma caracterizeaza. Cu alte cuvinte foarte probabil ca pe mine nu m-ai vedea niciodata imbracata astfel, cu sacou, despre care, de ce sa nu recunosc, imi place, si pantaloni scurti care, luati la fel, adica individual, imi plac si ei. Dar combinatia aceasta de sacou si pantaloni scurti cel putin pe mine nu ma incanta, deloc. Ok, ai picioare frumoase, arata-le. Si eu am picioare despre care cu subiectivism uitandu-ma in oglinda spun ca sunt frumoase. Si chiar imi place sa le arat. Dar tot n-o sa ma vezi cu sacou si cu pantaloni scurti.

Redefineste-ti stilul cu sacou si pantaloni scurti

In catalog, langa imagine, scrie asa: redefineste-ti stilul. Cu mare placere: culori, materiale, forme si taieturi. Dar aceasta ar fi o schimbare mult prea radicala pentru care nu sunt pregatita. Oricum ceva mai sus am scris probabil niciodata deci o portita am lasat-o descuiata, nu deschisa. Cine stie ce ne rezerva viitorul, nu-i asa? Dar probabilitatea este insa foarte mica, as spune eu.

Si tocmai geanta, care culmea, se vede foarte putin in poza, este cea care face de fapt obiectul reclamei: iar geanta e frumoasa, chiar se potriveste oricarei tinute. Mai este realizata si din piele de vitel despre care se stie ca este in acelasi timp si moale dar si rezistenta. Captuseala impermeabila, deci putem sa ne plimbam si in ploaie, telefonul si portmoneul fiind inca in siguranta, si cu maner ajustabil ca sa o putem purta si pe umar. Pacat ca se vede atat de putin in fotografie.

Vanzatorul mai spune ca este o geanta potrivita pentru o femeie moderna si sofisticata. Si pe drept cuvant, costa ceva mai mult de 1.500 de lei. S-o poarte modelul din imagine, pe mine nu m-a prins, mai ales din pricina acestei forme de promovare, cu pantaloni scurti la sacou.

Leave a Comment