Rochie maxi din dantela – Nu, multumesc

Iata una dintre cele mai ciudate rochii pe care mi-a fost dat sa le vad pana acum. Daca vezi din ea doar partea de sus, pana deasupra genunchilor, este o rochie chiar foarte frumoasa, una care ar face sa se intoarca privirile tuturor barbatilor. Purtatoarea ei ar fi o diva. Daca apuci insa sa o vezi pana jos de tot casti ochii, ii faci mari inca o data si te intrebi ce a putut creatorul sau creatoarea ei sa transmita cu acest model. Nu de alta dar oricum ai lua-o, oricum ai vedea-o, zici ca parca fata are picioarele legate in dreptul gleznelor si i-a mai dat si sangele de la forta bruta care o tine legata. Nenatural, nu-i asa?

Transparenta ei e doar pe acolo, prin partile ne-esentiale. Sus de tot, formand totusi un decolteu frumos, la spate si in partea sa de jos. Altfel nu lasa sa se vada nimic, ceea ce e foarte bine pentru domnisoara sau doamna care ar purta aceasta rochie, misterul pe care il ascunde este in deplina siguranta. Dar in jos, sub genunchi, este groaznica, parerea mea.

Tot derulez imaginea pe ecran, cand sa vad doar rochia deasupra genunchilor, si-mi place atat de mult, cand sa vad si spre glezne, si-mi pun mainile in cap. Cand din nou in sus ca sa imi desfete ochii, cand din nou in jos ca sa ma apuce disperarea.

Si mai e si scumpa. Rochia asta pe Asos.com costa nici mai mult nici mai putin decat 410 euro. Sa zicem ca nu ar fi un prea foarte foarte mare pentru o rochie maxi, lunga pana in pamant. Dar 410 pe o rochie atat de oribila, mi se pare de neconceput. Livrarea gratuita in intreaga lume nu mai ajunge sa ma incalzeasca cu nimic. Si nu stiu cum au gasit-o, cum au ajuns sa o introduca in portofoliul de produse, chiar asa de lipsite de gust sa fie cumparatoarele lor? Bine, nu toate, pe site se gasesc o multime de produse superbe dar sunt sigura ca si aceasta rochie isi are publicul ei tinta.

Si ma intreb unde ar putea fi purtata. Caci nu dai 410 euro ca s-o tii in dulap. Te duci la o petrecere, la un bal. Dar ce fel de gazda te-ar primi imbracata asa? Ma gandesc ca daca as primi-o chiar si cadou, probabil ca as taia-o de deasupra genunchilor. In felul acesta nu numai ca nu m-as face de ras, dar chiar as intoarce privirile dupa mine. O sa caut sa vad daca au si varianta mini.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This