Ordine in dressing

Tare mult mi-ar placea sa am un dressing precum acesta din imagine si ordine in dressing, in care totul sa fie adunat si bine categorisit. Nici nu este greu, ai putea spune, nu-i asa? E suficient sa-ti doresti si totul poate fi adunat, ordonat si bine categorisit. Atata doar ca imi mai trebuie si spatiul pentru acest dressing. In acest moment tot ce am sunt doua dulapuri in dormitor si inca unul care este cumva incastrat in perete in holul apartamentului. Deci nici vorba de dressing. Mi se iau de pe unde le-am pus sau mai bine zis de pe unde imi amintesc sau cred ca le-am pus anterior dupa ce s-au uscat dupa spalare, apoi ma imbrac pe unde apuc.

ordine in dressing

Teoretic, dar doar la modul teoretic as putea transforma dormitorul intr-un dressing precum acesta. Dar este oare o idee inteleapta? Nici nu pot sa-mi imaginez ce I-ar putea trece baiatului meu prin cap daca i-as propune asa ceva. Caci de pus in practica de una singura clar nu pot.

E greu sa tii ordine in dressing?

Dincolo de cele doua tone de haine inghesuite in dulapuri mai trebuie scoasa afara toata mobila pentru a face loc unor piese noi precum cele din fotografie. Dar sa dau eu dulapurile, sifonierele pe romaneste, cu usi si oglinzi, pentru acest sistem de pastrare a hainelor atat de deschis? Mi-e ca se pune praful pe toate hainele pe care nu le port. Este adevarat, cu ele la vedere probabil ca as incepe sa pot haine care altfel ar ramane ascunse sub alte stive de haine dar, si mi-am dat seama de inca ceva, toate aceste piese noi de mobilier trebuie cumparate, nu-i asa? Si transportata mobila acasa si eventual asamblate. Lucruri pe care iarasi, singura nu pot s-o fac. Asa ca stau la mana barbatelului. Care o sa citeasca probabil acest articol si-o sa afle de ideile mele, care mai de care mai traznite. Vorbim noi dupa-aceea.

Un dressing tot mi-as dori dar nu stiu daca este cazul sa il luam in considerare abia atunci cand ne-om cumpara o casa noua, doar pentru noi. Asa, modele sa le zic, am mai vazut prin casele si apartamentele prietenilor nostri. Despre utilitate nici nu incape vorba, este cat se poate de util. Ocupa spatiu in casa deci trebuie cumva sa fie prevazut in planul casei, ca sa nu luam din suprafata disponibila doar pentru a crea unul. Dar tot mi-as dori. Cine nu si-ar dori?

Leave a Comment