O atitudine puternica

Increzator baiatul, nu-i asa? Cum sa nu-ti placa atunci cand il vezi atat de hotarat si de energic? Trebuie sa spun insa ca mai mult decat atitudinea lui imi place camasa pe care o poarta. Motiv pentru care ma gandesc sa-i iau si lui Steffi-el o camasa, daca se poate identica. Bine, tocmai mi-am dezvaluit planurile si prin urmare nu va mai fi nicio surpriza dar in acest fel cel putin nu va avea nimic de comentat. Ba pana i-o fac cadou se poate si obisnui cu ideea. Sper sa gasesc camasa asta, daca nu, macar una apropiata. Dar mie aceasta imi place, chiar foarte mult.

Ok, in continuare va fi o diferenta intre el si baiatul din poza, aceea ca al meu nu are iaht. Nu ca mi-as dori, am vazut saptamana trecuta pe litoralul nostru ce inseamna o mare super agitata. Asa ca nu cred ca mi-as dori sa ma aflu in larg in timp ce in jurul nostru roieste vremea urata. Nici nu cred ca ne-ar da voie sa iesim din port pe o vreme urata dar in fine. Iahtul nu este deloc necesar. Si nici baiatul din imagine nu cred ca detine vreo ambarcatiune de genul acesta, presupun ca e doar un model platit sa pozeze in timp ce imbraca haine care nu sunt ale lui si despre care spera ca va putea la un moment dat sa si le permita din banii castigati.

Am insa vreo doua prietene care sigur l-ar iubi pentru felul in care arata si despre care nu putem spune decat lucruri laudabile. Uite ce barbie ferma are. Si parul acela ondulat, ii sta de minune. O frumusete de barbat. Oare cat castiga pentru o astfel de sesiune foto? Nu de alta dar frumusetea cu bani se tine. Trebuie sa apreciez si lantisorul de la gat care pare lucrat manual. Dantura nu si-o arata dar e de inteles, trebuie sa aiba o postura serioasa caci il vor vedea o multime de domnisoare, cu o astfel de poza trebuie sa faci furori pe facebook sau pe alte retele. Cu nasul acela nu stiu ce sa zic, pare a fi un pic, dar doar un pic peste cat i-ar fi trebuit. Lucru care se poate ajusta bineinteles, in prima faza prin cap mi-a trecut remedia dar nu are ce sa remedieze caci ii sta bine acolo in mijlocul capului, doar o idee mai mic ar fi excelent. Trebuie insa sa ma intorc la camasa care mi se pare absolut superba chiar daca este atat de incarcata cu toate acele modele florale. Ma duc sa vad pe unde o gasesc ca sa o cumpar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This