Nu din nou

angry birdsAngry Birds revine, iar de data aceasta o face in forta cum nici nu s-a pomenit pana acum. De asta data pe marile ecran. Exact, niste baieti priceputi urmeaza sa faca un film de animatie de lung metraj cu binecunoscutele si de la un punct incolo cicalitoarele pasari din Angry Birds. De ce domnilor, acum? Nu puteati s-o faceti de acum trei, patru ani? Acum am fi fost linistiti. Asa, o sa avem o noua isterie. Si abia ce se mai domolise, sau cel putin aceasta este impresia mea.

Mi-aduc aminte de vremurile cand se lansase primul joc din serie. Nu m-a atins. Nici la al doilea nu m-am lasat pacalita de microb. Toti in jurul meu se jucau care mai de care mai abitir, mie nici ca nu-mi pasa. Pana intr-o zi cand, intr-o pauza de tigara, eu nu fumam dar iesisem cu colegele fumatoare, am vazut o colega butonand telefonul de zor. Nici nu vedeam ce face acolo, nici nu auzeam nimic caci avea cred sonorul oprit. Mi-a ramas insa in minte imaginea ei jucandu-se in scurta pauza de tigara.

Seara cand am ajuns acasa m-am infipt in tableta. Am instalat jocul si mi-am zis sa incerc. Eu una nu-s deloc impatimita cu jocurile, motiv pentru care nici nu ma asteptam sa ma prinda. As, de unde, dupa cateva ore eu ma jucam inca dupa ce terminasem o multime de nivele. Sau niveluri? Undeva tarziu dupa miezul noptii mi-am zis ca ar fi totusi bine sa ma opresc si sa ma odihnesc. A doua seara, reluat de unde ramasesem. La fel, cateva ore. Urmatoarea zi, la fel. A fost, cred, una dintre cele mai negre perioade din viata mea, nu imi explic nici pana in ziua de astazi cum m-a putut prinde asa de-o aripa si sa ma tina in joc atata. Apoi am mai rarit-o. Bineinteles dupa ce am avansat mult si bine si la urmatorul joc din serie.

In timp m-am linistit. Pot spune ca nu m-am mai jucat de ani de zile. M-am mai uitat la filmuletele acelea scurte care imi mai smulgeau cate un zambet pe fata. Ma socoteam eliberata. Pana astazi cand am dat de trailer-ul filmului care urmeaza sa fie realizat. Ce sa zic, imaginile sunt faine, chiar am ras, dar tare ma tem ca din vara viitoare se aprinde din nou flama pasarilor. Si tare n-as vrea. Nu din nou.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This