Noi nu am iesit niciodata la picnic intre fete

Ultima descoperire in materie de picnicuri este cea din imagine: la picnic intre fete. Nimic deosebit pana acum desi chiar si la acest capitol eu cel putin trebuie sa recunosc ca de fiecare data cand am iesit la picnic, la iarba verde mai pe romaneste, deci de fiecare data am avut macar un baiat cu noi. Nu de alta dar cineva trebuia sa duca bagajele, nu-i asa? Dar nu despre picnic intre fete vreau sa vorbesc astazi caci spuneam ca nu e nimic deosebit in asta. Ci in felul in care sunt imbracate fetele.

Nu e o chestiune ca nu-mi aduc aminte ci sunt sigura ca niciodata dar niciodata nu am iesit la iarba verde cu fetele imbracate asa, cu rochite dichisite, cu bijuterii in par si la gat.. De unde, pe vremea noastra si daca stau sa ma gandesc bine cred ca si acum e la fel, ieseam in blugi sau fustite, tricouri si rochite dar cu siguranta nu din-acestea cum poarta domnisoarele din imagine. Viata noastra era mult mai simpla, mai putin opulenta, dar la fel de multa distractie. Eram si noi cu gurile pana la urechi asa cum sunt fetele astea, aveam ore intregi in care ne distram din te miri ce.

la picnic intre fete

Ce mancam la picnic intre fete

Dar shake-uri si inghetate si flori cum au domnisoarele, cu noi n-am avut. Nu de alta dar cum sa le stivuiesti in cutiile pe care le duceam cu noi, nu multe si nu mari, doar cu un strict necesar de fructe si cateva legume care sa ne tina de foame si de dieta, caci de, aveam griji din-acestea la varsta adolescentei. Prajituri? Cred ca am avut si din acestea de cateva ori. Dar departe de crème si altele care puteau sa se deterioreze in orele pe care le petreceam noi la padure ci saleuri, saratele, niscaiva briose, wow ce briose aducea Adriana, si cam atat. Si cat ne distram..

Voi, cum obisnuiati sa iesiti la picnic? Ați incercat picnic intre fete? Imbracati si imbracate ca de sarbatoare sau sportiv? Caci acum imi amintesc si de fluturasii de badminton pe care ii bateam de le suflau penele.

Leave a Comment