Newsletter cu gust

reteta gaufreEste ora 4 dupa-amiaza iar eu inca tanjesc dupa niste gaufre. Tanjeala aceasta durand inca de dimineata de cand mi-am verificat mail-ul pe telefon si am vazut unul dintre mail-uri, un newsletter care mi-a facut instant pofta de gaufre. Motiv pentru care chiar m-am gandit ca acela a fost un newsletter cu gust. Ultimul gaufre adevarat mancandu-l cu prea multi ani in urma, intr-o zi de primavara, cam ca acum, cand am trecut pe langa o toneta dinspre care venea un miros atat de placut incat pur si simplu nu am putut rezista. M-am dus catre fata care le pregatea pe loc, am scos banii, am luat acel gaufre proaspat si l-am savurat cum rar mi-a fost dat, atat de mare mi se nascuse pofta. Daca mi-ar fi facut cineva o fotografie in acel moment probabil ca pofta mea ar fi ramas intiparita in poza pentru posteritate.

Aceea fiind o perioada in care duceam o lupta cu mine, cautam metode cum sa slabesc mai repede si mai sanatos, ma hraneam cu shake herbalife care, daca nu stii, are un gust destul de fad. Dar cu toata dieta mea n-am rezistat poftei de moment, intr-atat de puternica a fost. Mai apoi toneta respectiva a disparut, n-am mai avut de unde cumpara gaufre proaspat, am mai incercat gaufre la pachete de mai multe bucati, din supermarket-uri, dar acestea nu se pot compara cu cele facute pe loc, nici chiar incalzite la cuptorul cu microunde.

Publicitate: cafea biomiere biofaina biocereale bio

Ziceam ca am vazut newsletter-ul dimineata, era unul dintr-acelea care promoveaza produse, de aceasta data aparate de facut preparate culinare si printre ele, bineinteles, acest aparat de facut gaufre. Mi-a adus aminte instant de acea experienta culinara de pe strada, si de dimineata incoace inca tanjesc. Ceva mai tarziu astazi o sa mergem la cumparaturi si pe langa produsele obisnuite, de fiecare saptamana, mi-am propus sa cumparam si un astfel de aparat. Pentru ca apoi, dupa ce ne intoarcem, sa il punem in functiune.

Reteta fiind de altfel extrem de simpla, am gasit-o si pe ea adineauri pe net: doua oua, doua cani de faina, o jumatate de cana de lapte, o jumatate de cana de ulei, doua-trei linguri de zahar, un pliculet cu praf de copt, altul cu zahar vanilinat si putina sare. O sa le pun pe toate intr-un bol in care o sa bat oualele, apoi o sa adaug laptele, uleiul, zaharul, praful de copt, sarea, zaharul vanilinat si faina si o sa le amestec pana o sa iasa un aluat suficient de tare, suficient de maleabil. Aluatul o sa ajunga apoi in aparatul de facut gaufre, masinaria o sa stie ce o sa aiba de facut de una singura, apoi vom savura niste gaufre proaspete si sunt sigura, delicioase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *