Muzica la nesfarsit, pe telefon

muzicaAstazi am descoperit o aplicatie care, asa cum imi imaginez eu viitorul, imi va acapara destul de mult din timpul si bateria telefonului. Nu ca as vrea sa le consum dinadins dar asa este frumos, in timp ce lucrezi sa asculti muzica. Buna si foarte buna, chiar si niste stiri din cand in cand pentru cei care ajung seara acasa si nu mai au chef sa dea drumul la televizor, informarea inca din timpul zilei economisind astfel la randul sau timp. Iata despre ce este vorba: TuneIn. Aplicatia prin care ajungi instant, daca bineinteles ai si o legatura la Internet valabila, la o multime de posturi de radio de pe tot globul, pe care le poti asculta in castile telefonului. Bine, si nu numai muzica ci si binecunoscutele si omniprezentele stiri, talk-show-uri si chiar sport pentru cei pasionati. Eu mai mult cu muzica asa ca celelalte le voi lasa deoparte, sa le descoperi pe cont propriu daca te intereseaza.

Aplicatia este disponibila atat in Google Play cat si in AppStore, bineinteles. Iar dupa descarcare si instalare pe smartphone ai acces imediat la peste 100.000 de posturi de radio care emit live muzica, stiri si competitii sportive, podcasturi si talk-show-uri cum ziceam si inainte. Asa ca daca esti in Turcia sau in Grecia si ti-e dor de muzica romaneasca, TuneIn si gasesti ce vrei cat ai tapa de cateva ori pe ecranul telefonului mobil. Sau al tabletei. Criteriile dupa care poti sa gasesti un post de radio sunt diverse: la muzica ai de ales, intuiesti deja, dupa stiluri muzicale, de exemplu: 60’s, 70’s, rock alternativ, salsa, jazz, classic hits, sau reggae pe langa multe altele; la stiri de asemenea: locale, nationale, de business, politice si chiar de stiinta.

Ca sa nu mai zic de locatia radioului respectiv. Ca sa ajung la posturile romanesti am ales By location, apoi Europe si Romania ca sa descopar apoi ca pot sa aleg dintre emitatori din Bucuresti sau din Nord-Vest, Sud-Est, Centru si asa mai departe. La nationale ai momentan de ales dintre 20 de statii; la Nord-Vest alte sapte. Si asa mai departe si sunt sigura ca numarul lor este in crestere pe masura ce aplicatia devine mai populara. Oricum dintre ale noastre le ai pe toate cele importante plus o gramada de regionale. Asa incat chef sa ai ca de ascultat ai ce asculta.

Si din afara, la fel. Indeosebi Statele Unite, acolo sunt cred cateva mii bune de posturi de radio. Deh, producatorul aplicatiei se lauda cu peste o suta de mii. Asa ca incarca-ti bateria si da drumul la muzica!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This