Minute de poveste

Indiferent daca aveti o zi buna sau daca.. doar urmeaza sa inceapa o zi buna, daca sunteti copil in pantaloni de adult si o asteptati pe Zana Maseluta sa va puna un banut sub perna pentru a va putea concedia propriul sef, recomandarea de a va simti bine vine la pachet cu un mix al filmelor de animatie ale lui Disney, intr-o bucurie de culoare si pe un fond muzical ce te obliga sa tii ritmul oricat de protocolar ar fi mediul in care te afli.

Alaturi de personaje indragite ale micului si marelui ecran, cu o nota clar feminina, reprezentata de Cenusareasa, Alice, Mica Sirena, strabatuta din cand in cand de zborul lin al lui Peter Pan si nu in ultimul rand canonizata de vocea divina a Juliei Andrews, mixajul te sustrage din banalele preocupari zilnice si te propulseaza cu o vivacitate fabuloasa in lumea povestilor pe care fie le asculti, fie le impartasesti in ceas de seara celor mici.

Si pentru ca povestile ar fi mai sarace fara o coloana sonora pe masura, iata si o ingenua combinatie de sunete, lait-motivul agatandu-se cu obstinatie de ascultator, transformandu-se intr-o fredonare involuntara ce creeaza dependenta.

Cu toate motivele de mai sus si altele inca nerostite, dar pe care va las sa le descoperiti, va provoc sa uitati de cafea, tigari, planificari, strategii si orice alt viciu sau preocupare, sa va luati in brate copilul, sotia, sotul, prietena, prietenul, pisica, cainele, pe scurt, orice fiinta in care palpita un sufletel si va abandonati acestui miraculos ritm.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This