Despre manichiura si pedichiura

Bineinteles, astazi ne legam de alta reclama, de manichiura si pedichiura. E frumoasa, e adevarat. Asa-mi place sa le critic. Sau altfel spus sa imi exprim observatiile, opiniile, sa le condimentez cu experiente personale.

Poza alaturata ar trebui sa se constituie intr-o reclama la un salon de infrumusetare, cu accent pe promotiile curente la serviciile de manichiura si pedichiura.

Manichiura si Pedichiura

De altfel, daca tot i-au pus ceramica pe fata, poate ar fi trebui ca stilistul sau stilista angajata cu acel prilej sa-i prepare domnisoarei si mana, nu de alta dar iarasi este vizibila diferenta, falangele arata ca de bucatarie pe cand chipul e aproape angelic. Decoratiunile din par, despre ele cred ca putem spune impreuna ca au fost taiate dinadins ca sa pastreze doar chipul, figura ei, de altfel cine stie din ce reclama la vreun parfum vine imaginea preluata si taiata de cei de la salon, decoratiunile din par strica un pic compozitia de fata.

Ce am mai remarcat, bijuteria bineinteles, inelul atat de mare si de bogat, care in fotografia originala probabil se integreaza bine in compozitie. Nu si in reclama la salonul de infrumusetare. Iarasi imi aduc aminte ca imaginea ar trebui sa promoveze servicii de manichiura iar eu, si probabil nu doar eu, remarc mai intai machiajul si accesoriile, unghiile parand ca si inexistente. Ei, nu chiar asa, ca niste pete de culoare si atat. Care prin pozitionarea lor imi duc privirea tot care degete si forma lor si culoarea lor. Si dantura, putin cat se vede, dar frumoasa.

Manichiura si pedichiura la nunta

Acum cateva saptamani am fost la o nunta, am mai povestit intr-un articol cu rochia de mireasa furata. In dupa-amiaza respectiva, l-am anuntat pe baiatul meu ca ma duc sa ma machiez. La un salon, bineinteles. Ce crezi ca mi-a zis? Dar stai draguta, ramai naturala, nu te cimenta. Si nu m-am mai dus. Bine, nici nemachiata nu am mers la nunta, m-am indeletnicit singura, minimal, prin partile esentiale. Asa incat sa am si ceva culoare, dar foarte putina, in acelasi timp sa raman si naturala cu mi-a cerut Steffi al meu.

Rochie-de-mireasa-imaginea-1
Rochie-de-mireasa

Si cred ca bine am facut căci la nunta respectiva am vazut o multime de personaje care mai de care mai betonate, incepand cu mireasa bineinteles, in acelasi timp cu figurile atat de artificiale incat mi-a dat de gandit. Nu de alta dar n-o sa ajungem niciodata sa aratam ca in reclama. Aceasta este fabricata, realitatea este cu totul alta si niciodata n-o sa putem egala creativitatea digitala.

Apoi intr-o poza modelul sta iar lumina ii vine intr-un anume fel. La un eveniment totul e viu, in miscare, nicio sansa sa poti arata aceeasi figura mai mult de cateva secunde. Asa incat cred ca m-am convins singura, mai bine minimal si natural. Este adevarat ca si tenul ma ajuta, e curat si tanar, inca. Asa ca o sa profit de el si-o sa incerc sa-l mentin cat mai mult si cat mai bine.

Leave a Comment