Lingurite personalizate

Pentru ca articolul precedent a fost tot despre bucatarie, hai sa mai scriu unul tot despre ustensile de bucatarie, lingurite personalizate. Tonul fiind insa unul mult mai optimisit decat in articolul acela. De data aceasta, despre lingurite. Dar nu orice fel de lingurite. Cea din coltul din stanga sus a fost prima pe care am descoperit-o. Si desi nu ma consider o mare consumatoare de gin, mi-a placut mesajul: Tea now… gin later. Mi-am imaginat ca nu este singurul model de lingurite disponibile asa incat am inceput sa caut pe net.

lingurite personalizate

Pentru ca intr-un final chiar sa gasesc producatorul acestor ustensile. Este chiar o fata, de loc din Tara Galilor, din Swansea. Cand i-am zis lui Steffi-el despre Swansea, a sarit in sus ca el stie unde e orasul, il stie din liga de fotbal din Marea Britanie. In fine, am descoperit-o pe cea care fabrica aceste lingurite, nu cred ca e numele ei real ci doar ca isi spune Goozeberry Hill, si am descoperit o multime de modele de scris, iata cateva dintre ele: Good morning sunshine, Today you will drink a coffee & have a wonderful day, Cake because it’s somebody’s birthday somewhere, Let them eat cake, Make tea not war sau Happiness is homemade. Foarte frumoase, nu-i asa?

De ce lingurite personalizate

Am citit ca le stanteaza de una singura, cum s-ar zice linguritele sunt hand-made. Si poate personaliza textul dupa cum ii cere clientul, pretul fiind acelasi indiferent ca achizitioneaza o lingurita standard sau una customizata cu textul clientului. Ca tot veni vorba de preturi. Ele sunt mici. Iar livrarea este globala, adica le poate trimite si catre Romania. Se gasesc chiar si in Romania.

Ma si vad amestecand cafeaua cu o astfel de lingurita personalizata. Sau sa torn niste miere bio pe o felie de paine si sa vad textul de pe lingurita prin miere. Daca e sa ne raportam la utilitate, linguritele nu fac banii, pana la urma tot lingurite sunt iar una cumparata din piata cat costa, trei lei, cinci lei? Distractia poate fi insa nepretuita caci probabil ar deveni un fel de lingurita preferata. Si mai cred ca se preteaza pentru un cadou simbolic, la o zi de nastere, la o logodna, o casatorie sau de ce nu, la orice fel de eveniment aniversar.

Leave a Comment