Incaltaminte nu pe placul meu

Intrebarea zilei din partea mea pentru voi este: ati purta asa ceva? Nu e un material pro sau contra acestui model de incaltaminte, nu este de asemenea nici un material pro sau contra producatorului sau comerciantului. Pur si simplu am primit prin e-mail newsletterul magazinului online si cum eu mi-am raspuns la aceasta intrebari in doua clipe, tare mi-ar placea sa aud sau sa vad si alte opinii.

Sa v-o spun pe-a mea: eu nu as purta asa ceva, fie primavara, fie vara, fie ea si piele, mie nu-mi plac si clar nu mi se potrivesc nici in ceea ce priveste stilul. Nu ma judecati, este conform acelei expresii, de gustibus. Acum ca se incalzeste vremea iar temperaturile cresc destul de bine parca nu as purta incaltaminte ridicata peste glezne. Tocmai pentru ca vine primavara as vrea sa dau mai mult jos, nu va ganditi la prostii, sa ma simt eliberata de stransoarea hainelor si incaltamintelor de toamna-iarna. As purta bineinteles niste tenisi clasici, sneakers, conversi, dar josi, sa-mi simt gleznele libere, parca plutind deasupra asfaltului caci acum cu mai putine haine ne simtim si mai usori, nu-i asa?

Nici designul in doua culori nu prea este pe placul meu, prefer incaltamintea uni, intr-o singura culoare, nu doua culori si atat de diferite si montate de parca-mi dau senzatia ca incaltamintea a fost compusa dupa ce doua perechi diferite au fost taiate si alipite dinadins.

Ce sa mai spun si despre pret care mi se pare enorm. Adica mare gandindu-ma nu neaparat la calitatea materialelor acestui model, despre care sunt sigura ca este foarte buna, ci luand in calcul un buget pe care mi l-as aloca cumpararii unei perechi noi de incaltaminte pentru sezonul de primavara-vara care tocmai a inceput. Cu aceiasi bani cred ca mi-as putea lua chiar doua perechi de incaltari, desi in realitate n-as face-o decat pentru una singura, cealalta jumatate as investi-o in pantofi undeva peste vreo luna, doua luni de zile.

Bine, sunt convinsa ca cei care plac aceasta pereche de tenisi, de ghete, nici nu stiu cum sa le spun, se vor simti si foarte bine in ei, pielea moale, naturala, da o senzatie faina, dar pur si simplu eu cred ca mie nu mi se potrivesc. Voi, ce parere aveti?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This