In pat cu Pasiunea

Nu mi-ar placea sa dorm in pat cu pasiunea, cu hobby-ul care ma face sa visez, cu activitatea care ma tine treaza, vigilenta, antrenata, incordata pentru performanta. Am ajuns la aceasta concluzie vazand poza de mai jos si intrebandu-ma: as dormi intr-un pat acoperit cu imaginea pasiunii care ma tine in viata? Si am ajuns la concluzia ca nu, nu este de mine, prefer ceva cu totul diferit.

lenjerie de pat

Bine, eu nici nu as putea sa am asternuturile cu imaginea activitatii mele de la munca, ar fi chiar culmea sa dorm pe un cearceaf ilustrand exceluri, sa ma invelesc cu powerpoint-uri. Haios ar fi, poate pentru o noapte, poate doua nopti, dar dupa aceea imi imaginez ca as incepe sa am cosmaruri. Mie imi place sa lucrez in programe din-acestea de tip office, de altfel sunt singurele in care pot spune ca pot face performanta, lejeritatea cu care ma descurc si solutiile pe care le gasesc as zice ca ma indreptatesc sa ma consider buna la acest capitol, pastrand chiar si un dram de modestie. As putea merge chiar mai departe si sa spun ca am facut o pasiune pentru lucrul in excel, pentru ca imi place, pentru ca ma duc cu placere la munca stiind ca urmeaza sa ma joc cu numere, cu formule, cu prezentari cum aminteam ceva mai inainte.

Dincolo de serviciu imi place sa ma simt bine. Sa ma simt bine cum sunt imbracata, sa ma simt bine cum arat si asta inseamna inclusiv miscare si exercitii. La sala, in parc, uneori acasa, oriunde dar sa fiu tonica. Si atunci ma gandesc ca pasiunea mea ar fi sa fac miscare, ar fi in acelasi timp ciudat sa am o poza de la sala pe propria perna, pe cearceaf si imbracand plapuma; sau o poza cu mine sau cu un sportiv alergand intr-un parc sau pe pista de atletism. Ar fi chiar ciudat, nu-i asa? Mie asa mi se pare.

Sau ma gandesc la Steffi-el, cum ar fi sa doarma, si eu langa el, pe niste perne cu imaginile unor pesti si pescari. Cred ca instinctiv as incepe sa simt miros de peste in dormitor. Sau chiar cu motociclistul din imagine, sa stiu ca ma bag in pat cu el in fiecare seara, nici nu stiu la ce sa ma gandesc. As incepe sa ma zvarcolesc in pat de la sariturile cu motocicleta pe care le-as face sau de la trecutul lui cu motocicleta peste mine? Cred ca si daca as fi florareasa n-as putea sa am asternuturi cu flori pentru ca pur si simplu acestea nu ar mirosi la fel ca in florarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This