Ce-ti place mai mult, galben sau rosu?

Mie imi plac amandoua in egala masura. Culorile, sa ne-ntelegem. Imi place si galbenul, dar nu orice fel de galben ci fix aceasta nuanta, imi place si rosul iar in ceea ce priveste sangeriul poate fi si in nuante mai deschise, chiar usor spre rozaliu, cum poate fi de asemenea si in nuante mai inchise, chiar spre sangeriul de care pomeneam mai inainte. Acum, ca o gluma, cand am vazut poza cu aceste rochii in cele doua culori, primul gand m-a dus la reclamele la acel card bancar a carui sigla este in galben si rosu iar momentele cumparate cu banii de pe el, nepretuite.

Acum, referitor la modele, imi place mai mult modelul rochiei rosii, croiala ca sa fiu mai precisa, ca si funditele de sub umeri. Si lungimea este perfecta, tocmai buna pentru o plimbare pe strazile orasului, sa innebunesc lumea care trece pe langa mine. As fi preferat insa sa aiba fix cealalta culoare, galbenul adica. Rosul este intr-adevar aprins dar parca mi-ar placea mai mult o atitudine gen Tweety, vesela, zburdalnica, decat una de fata buna fata rea care sa-mi atraga si fluieraturi si ocareli. Daca ar fi galbena ar fi perceputa doar ca o copila iesita la joaca.

Si cealalta rochie, cea galbena, este frumoasa dar parca nu-mi atrage atentia asa de mult. Stiu si ce anume, care este acel factor care o descalifica in ochii mei, nu e lungimea ei comparand-o cu cealalta despre care am scris deja ca-mi place foarte mult, de altfel amandoua sunt atractive asa cum sunt ele, deasupra genunchilor, ci croiala de sub talie care, cel putin uitandu-ma in poza, pare sa o umfle exagerat de mult in zona soldurilor. Nici pliurile care se formeaza in fata nu pot sa zic ca-mi sunt chiar pe plac.

Asa ca o prefer pe cea rosie, dar galbena, ma intelegi ce vreau sa zic. Uite, imi place de modelele imbracate pentru poza asta. Sunt alese perfect, nu-i asa? Domnisoara bruneta e mai copila, rochia rosie i se potriveste de minune, au nevoie una de cealalta, domnisoara de rochie ca s-o scoata in evidenta, rochia de domnisoara ca s-o cuminteasca; de cealalta parte modelul care poarta rochia galbena este asa, mai spre doamna, cu o atitudine mai business, mai retinuta si chiar elegantisima. Doua tinute frumoase, doua atitudini potrivite.

Tie ce-ti place mai mult? Galben sau rosu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This