Curios cum arata un foc de arma in apa?

Tocmai ce-am descoperit pe net unul dintre cele mai surprinzatoare si mai spectaculoase momente video din ultimul timp: un foc de arma tras dintr-o piscina. Nu dintr-una goala ci una plina ochi cu apa. Trebuie sa vezi ca sa crezi, e marturia unei experiente pe care nu multi si-o pot permite. Piscina mai merge, gasesti acum pe tot mai multe proprietati, arma mai rar si de regula la scandaluri prin cluburi sau prin intersectii, dar sa o ai si pe aceasta si piscina si sa te mai si apuci sa tragi cu ea de dragul pasiunii, ca sa vezi cum arata sau sa fii primul care-o face, mai rar. Iata mai jos filmuletul. Dupa ce-l vezi de cateva ori la viteza normala mai da-i un play si la relanti, lucru pe care-l obtii clickand pe rotita dintata din coltul din dreapta-jos al ecranului video si alegand viteza 0,25. Iti zic, merita, nu de alta dar cadrele vazute cu incetinitorul iti dau ocazia sa admiri formele pe care le creaza in apa forta declansata la apasarea tragaciului.

Ce m-a surprins foarte tare, nu am stiut pana acum ca se intampla in felul acesta, a fost faptul ca glontul a inaintat prin apa doar cativa metri, practic nici nu apuca sa iesa din cadrul filmat, viteza scazandu-i extrem de rapid pana la zero, cazand apoi inert pe fundul piscinei. Habar nu am avut ca frecarea cu apa este intr-atat de puternica si ca practic este dificil sa tragi in ceva care se gaseste sub apa, daramite sa se mai si deplaseze, ma refer aici la pesti, evadati sau inamici cum mai vedem prin filme.

Iar filmul mi-a mai dat ocazia sa descopar inca un lucru: ca se poate trage si din apa. N-am stiut, este adevarat ca nici nu m-am intrebat de prea multe ori despre acest lucru, ca se poate executa foc de voie si din apa. Mi-am imaginat ca armele nu functioneaza sub apa. Mai sus proba contrarie. Cine stie, o fi impermeabil precum telefoanele astea mai noi sau aparatele foto.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This