Falsa de la inceput pana la sfarsit-geanta

Chanel – Geanta din imagine are pe ea brandul Chanel. Si multe dive in devenire o cumpara fiind sigure ca au facut o afacere buna pentru imaginea lor. In acelasi timp o afacere extraordinar de buna pentru buzunarul lor. Pentru ca geanta este un fake, o replica, drept pentru care pretul ei este semnificativ mai mic decat pretul aceluiasi model dar original. Ideea de a scrie un articol mi-a venit imediat ce am vazut poza. Dar nu pentru ca ar fi fost o replica ci pentru pozitia doamnei din imagine, a modelului cum s-ar zice.

Nu de alta dar ce femeie si-ar pune geanta Chanel pe jos, direct pe trotuar? Ar fi o grosolanie la adresa brandului. Si la adresa mea personala dar eu as fi in locul ei si as gandi macar s-o pun acolo jos. O astfel de geanta, de ce sa nu recunoastem, este frumoasa si bineinteles si practica, trebuie tinuta in brate, agatata de scaun, pusa langa scaun dar in niciun caz pe jos.

geanta

Geanta Chanel asezata pe trotuar

Al doilea aspect care mi-a atras atentia in poza este postura in care au pus-o pe femeia asta sa pozeze. Stand in fund, pe acelasi trotuar. Pai iti imaginezi o posesoare de geanta Chanel asezandu-se pe trotuar asa cum face doamna sau domnisorica din poza? Iti imaginezi o posesoare de Chanel in alt loc decat intr-o masina luxoasa? Nici nu are ce cauta pe marginea strazii. Si dupa ce ca isi pune Chanel-ul pe jos se mai aseaza si ea acolo, ca sa se simta precum geanta, murdara la fund.

Macar de-ar fi imbracat-o in niste haine luxoase. Dar nici acestea, incluzand aici si pantofii, nu se potrivesc cu geanta. Eu dac-as avea un Chanel nu as purta pantofi din-acestia. Palaria este foarte frumoasa, imi place mult de tot, sacoul este si el interesant dar rochia cu pantofii strica intreaga imagine. Bine ca atrage geanta atentia, cine stie, poate chiar aceasta a si fost ideea, de unde as putea concluziona ca au realizat un creativ foarte bun. Dar ma indoiesc asupra acestui aspect.

Nu fac reclama

Si pentru ca am gasit poza pe un site, un magazin online specializat in vanzarea de replici ale unor produse apartinand marilor branduri, sa dau si un exemplu de text de pe acest site: „We offer all kinds of brand new fashion branded replica handbags with high quality that can somehow compete with the original ones„. Somehow, da? Somehow. Hai sa continuam: „In the modern day, many people like chanel bags, but the original chanel bags are very expensive so that many people can’t burden it, therefore, high quality replica Chanel handbags is the best choice because of it’s low price, our online store are much cheaper than other online store, and we can make sure our replicas are the best quality, if you want to realize your dream, please come to our site„.

Am remarcat si faptul ca au scris numele brandului cu litera mica, chiar de doua ori. Si ultimul: „All Luxury replica handbags on our site are of super high quality, 100% replica to the authentic goods, which is the most superior products seen in the market, high quality imported production, which has a very delicate and beautiful texture, all the accessories such as imported cowhide, sheepskin, genuine YKK zippers etc„.

De pus link catre site-ul magazinului n-o sa pun pentru ca nu incurajez cumpararea de replici, am vrut doar sa ma amuz pe seama lor si mai ales a pozei pe care am gasit-o. Iata insa un link catre site-ul adevaratului Chanel.

Leave a Comment