Esti gata de plaja?

Poza asta imi aduce aminte de eforturile pe care le faceam anii trecuti inainte de mersul la mare pentru a slabi asa incat acolo, pe plaja, sa arat cat mai bine. Si ce departate mi se par acele timpuri, si cat de copilareasca mi se pare acum aceasta abordare, sa slabesti ca sa fii frumoasa pe plaja, unde ajungeam sa stau maxim o saptamana. Iar pentru saptamana aceasta ma chinuiam doua luni. Bine, rezultatele nu apareau deodata, in ajunul plecarii la mare. Eram mai subtire pe masura ce se apropia ziua plecarii catre litoral iar dupa ce ma intorceam de acolo aveam inca o perioada de gratie. Dar cat de infantil mi se pare acum acest chin periodic, chiar si anual. Pentru ca secretul, cel putin in ceea ce ma priveste, nu consta in a munci doua luni. Secretul meu inseamna sa muncesc douasprezece luni!

Revelatia am avut in ultimul an de zile, mai exact dupa ce m-am intors de la mare anul trecut cand am decis sa nu mai mai opresc din facut exercitii. Iar munca, multa dupa cum o sa detaliez in continuare, si-a spus cuvantul, nu degeaba a spus cineva, nu stiu cine, ca nicio treaba bine facuta nu ramane “nepedepsita”. Asadar, cu aproximativ doua luni inainte sa merg la mare anul trecut, asadar undeva prin luna mai, am binevoit sa merg din nou la sala, cu gandul de a face aceleasi miscari de aerobic, dublate in majoritatea zilelor, de exercitii la aparatele in jurul carora se invart si baietii. Antrenamente care sa si intareasca carnita de pe mine, nu doar s-o inviorez pe muzica. Totul fara exagerari caci nu m-am nascut sa devin culturista. Rezultatele s-au vazut, pe plaja m-am simtit foarte bine in pielea mea si nu doar pe plaja. Drept pentru care la intoarcerea acasa am decis sa continui cu mersul la sala.

La inceput, noul inceput, credeam ca n-o sa ma tina foarte mult si ca o sa fac din nou pauza anuala. Ei bine, uite ca nu s-a intamplat asa si, cu mici exceptii in timpul iernii, am continuat sa merg la antrenamente de trei ori pe saptamana. Lucru care m-a ajutat nu doar sa ma mentin in forma dar si sa pastrez o dieta destul de buna, zic eu, fara sa imi refuz multe alimente, mai ales dintre deliciile de pe la deserturi.

Acum imi aduc aminte si de scandalul aparut de curand prin Marea Britanie parca unde prin cateva statii de metrou au aparut panouri publicitate cu fete frumoase, viespi, si un mesaj intrebare de genul “corpul tau este pregatit pentru plaja?”

Al meu este si sunt foarte multumita, si asta fara sa bag tone peste tone de shake herbalife cum faceam cu ani in urma, fara sa mai tin diete drastice doar de dragul de a slabi in vederea unei deplasari la mare, pentru ca dupa aceea sa pun la loc kilogramele scapate de pe mine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This