Despre Steffi

 
Bine ai venit pe aceasta pagina. Se vede treaba ca vrei sa ma cunosti. Trebuie sa te pregatesc un pic, spunandu-ti va vei avea de-a face nu cu un individ, adica cu un human being, ci.. cu doi! Este picatura de mister pe care am lasat-o in spatele celor doi de f din numele blogului. Pentru ca aici Steffi inseamna de fapt o pereche, Yin si Yang, tigru si dragon, cum vrei sa-i spui, ale caror nume sunt, presupunem ca intuiesti deja.. Stefania si Stefan.

Nu a fost ceva premeditat, soarta ne-a vrut impreuna. Speram pentru cat mai mult timp. Nu este nici deosebit, am putea spune ca istoria doar se repeta, pentru ca avem prieteni care alcatuiesc cupluri, mai vechi decat relatia noastra si care se numesc Cristian si Cristina respectiv Mihai si Mihaela. Probabil ca ne-a fost dat nu doar sa ne intalnim ci si sa completam acest triunghi al prietenilor legati de nume. Sa vezi uimire pe chipurile celor pe care ii intalnim pentru prima data, atunci cand iesim in oras sau mergem cine stie la ce eveniment impreuna, toti sase.

Revenind la blog, atunci suntem doar noi doi, Stefan si Stefania. Fiecare cu parerile lui, fiecare cu starile lui, cugetarile si recomandarile proprii. Speram sa iti placa ce gasesti in paginile blogului nostru, speram sa revii si sa revii cat mai des. Incercam sa aducem cate ceva nou in fiecare zi, atat din dorinta de a impartasi cu voi experientele noastre si lucrurile pe care le aflam din te miri ce surse ori domenii, cat si din cea de a te desfata cu lucruri interesante si informatii utile.

Iti asteptam parerile, asa incat sa nu fie o comunicare unidirectionala, doar de la noi catre tine, ne-ar placea sa auzim parerile, sfaturile sau recomandarile tale. Te asteptam asadar in zona dedicata comentariilor ca sa schimbam pareri si idei.

Cu drag,

Steffi si Steffi
 

Share This