Colors in Stereo

Acest articol le este dedicat prietenilor de la Colors in Stereo, o trupa care incepe sa faca furori in mediul muzical de la noi din tara. Decizia de a scrie despre ei nu a fost ceva pregatit, planificat, de fapt ei habar nu au ca aici pe blog a aparut acest articol, bine, o sa ii anunt, poate peste cateva zile, intrebandu-i asa, intamplator, daca l-au citit, ca sa vad foarte posibil expresia de uimire de pe fetele lor. Pur si simplu am vazut o ilustratie, sunt abonata la un newsletter, de fapt si articolul de ieri a plecat tot de la o ilustratie, a unui submarin deosebit, ceea ce m-a dus cu gandul la capitanul Nemo si Nautilus-ul lui. Asadar, am vazut o ilustratie care m-a dus instantaneu cu gandul la baietii si fata de la Colors in Stereo. Motivul fiind simplu, nu doar ca ilustreaza o trupa in plin proces artistic, dar este si foarte colorata. Iat-o:

Sa dau si credit autorului, asa cum se face, ilustratia a fost realizata de catre un baiat care-si spune Teddy Kang si care traieste in Canada si studiaza (este inca student) la Universitatea York din Toronto, orasul in care si locuieste. In timpul liber este free-lancer, creand astfel de ilustratii si graphic design pentru diversi clienti. Conform propriilor marturisiri, Teddy a inceput sa deseneze inca de cand era copil (dar cine nu deseneaza cand este la varsta copilariei, problema adolescentilor si apoi adultilor este ca se opresc din desenat), facand din desen si realizarea de ilustratii o adevarata pasiune. Spune ca atunci cand creaza simte ca este cu adevarat viu, ca traieste pentru acest lucru, ceea ce il face sa se simta special. Si de ce nu, talent are. Printre clientii sai se gasesc reviste, agentii de turism, un parc de distractii si mai ales firme de web design care externalizeaza catre el serviciile de design pentru site-urile de Internet.

Cateva cuvinte si despre Colors in Stereo, nu-i asa, caci spuneam ca acesta este un articol pe care li-l dedic: ai auzit de Andrei Chermeleu, nu-i asa? De la Vocea Romaniei. Uite ca in momentul acesta nu-mi mai aduc aminte pana in care faza a concursului a ajuns, dar il intreb si actualizez articolul. Dar de Stella Anita ai auzit? Bineinteles, tot de la Vocea Romaniei. Ei bine, Colors in Stereo este trupa din care ei fac parte, alaturi de alti patru baieti ocupati cu partea instrumentala a pieselor. Daca acum doi ani nu prea erau in lumina reflectoarelor, 2014-2015 a insemnat o perioada de explozie pentru ei, fiind invitati sa cante si sa incante la tot felul de evenimente, mai ales private. Uite cateva exemple: Gala Forbes for Woman din 2015, petreceri private in cateva cluburi din Bucuresti si nunti. Fiind solicitati intr-o mare masura pentru a canta si repet, incanta, la nunti. Pentru ca trupa canta bine, live, fiind un cover band. Electrizant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This