Cina romantica in Bucuresti

Mi-ar placea sa ma invite baiatul meu la o cina romantica, o cina precum in imaginea de mai sus, cu lumanari, cu o atmosfera de vis, inconjurati de oameni faini care sa ne serveasca cu cele mai bune delicii posibile. Ma gandesc ca o sa citeasca acest articol si cine stie, poate ii incolteste aceasta idee, caci de la dorinta la punerea in practica nu este decat un pas, nu-i asa?

cina romantica cu lumanari

Adevarul gol golut este ca de o astfel de cina intr-atat de romantica nu am avut parte niciodata. Am mai iesit noi la restaurant, dar nu cu lumanari ci sub neoane sau candelabre, adica in lumina, nu in acest semi-intuneric dragastos, in restaurante inchise, nu pe malul apei cum se vede in fotografie din reflexia luminilor de dincolo de lac, presupun, si nicidecum cu frapiere si sampanie. Aceasta am servit-o acasa, singurei.

Cina romantica pe malul unui lac

Si nu cred ca trebuie sa asteptam pana ajungem la mare vara aceasta pentru o cina romantica pe malul marii. Imi imaginez ca si pe marginea lacurilor din Bucuresti sunt astfel de restaurante. In parcul Cismigiu, ma indoiesc. Nu stiu sa fie acolo decat un singur restaurant, inconjurat de apa, aflat parca langa un loc de joaca pentru copii. Dar sigur se gasesc cateva pe malul Herastraului, nu-i asa? Imi aduc aminte ca in urma cu cativa ani a fost parca o campanie de demolare a teraselor de pe malul lacului. Dar poate n-au daramat chiar tot. Poate au fost niste oameni bine pusi care au reusit cu vorbe la locul potrivit sa-si salveze autorizatiile de functionare.

Si mi-ar placea sa fie acuma, curand, sau cat de curand posibil. Vreau sa ne bucuram de aceasta vreme atat de frumoasa. Nici nu e frig seara, nici nu e zapuseala din timpul verii. Apoi, dorindu-mi o cina dupa lasarea intunericului, trebuie tinut cont si de fusul orar. Nu de alta dar mai e doar o luna iar ziua va fi cea mai lunga. Iar daca se intuneca abia pe la noua si jumatate seara, o sa tot avem de asteptat ca sa luam cina la lumina lumanarilor.

Apoi vine vara cu super caldura si nu stiu daca mai este la fel de atractiva o astfel de cina. S-ar putea spune ca pun presiune, nu-i asa? Acum ca vine ziua de salariu. Caci dupa aceea, daca intram in cheltuieli, cine stie cand o sa mai avem ocazia? Deci, o cina romantica pentru mine, iubitel?

Leave a Comment