Cel mai roz iepuras

Respira, respira, respira. Daca e prea draguta du-te, bea un pahar cu apa si dupa aceea intoarce-te. Vine Pastele, intr-adevar. De aceea m-am gandit sa te inveselesc un pic, daca-mi este permisa aceasta exprimare. Ori sa te-ncing mai bine. Ai vrea un iepuras din-acesta acasa? Daca esti barbat, bineinteles. Sau ai vrea sa fii un astfel de iepuras? Daca esti femeie. Eu cred ca in ambele cazuri raspunsul nu poate fi decat… da, bineinteles. Cui nu i-ar placea un joc de-a iepurasul de Paste? Mai ales cand iepurasul arata in felul acesta. Privirea de pe fata barbatului cred ca ar face toti banii din lume. Ei bine, nu chiar toti, cam cat ar costa acest costum.

Eu nu-l am dar cred ca mi-ar placea sa ies din dormitor atunci cand barbatelul vine acasa, costumata asa. Caci de imbracata nu prea este vorba. Un iepuras roz, oare i-ar pica bine? Nu prea mai e timp ca sa mi-l cumpar, nu cred ca mai livreaza cineva pana la Paste dar, daca nu mai luam in considerare urechile de iepure, poate fi folosit de-a lungul intregului an, nu-i asa?

Chiar si coditele cred ca mi le-as putea face. As mai avea nevoie de inca vreo doua, poate chiar trei luni de zile ca sa ajung la o lungime a parului comparabila cu cea a fetei din poza dar ma gandesc ca asteptarea s-ar putea sa merite. Nu pentru mine, pentru el. Cu buzele s-ar putea sa fie mai greu, ale mele sunt mai mici, mai subtiri decat ale modelului. Si parca totusi nu m-as duce sa mi le injectez doar de dragul de a le contura mai bine.

Sunt de parere ca naturalul e mai bun decat nenaturalul. Parul e par, despre el sunt linistita, stiu ca o sa creasca daca nu-mi vine mai devreme sa-l scurtez, de celelalte forme sunt foarte multumita, nu m-as duce acum sa-mi umflu buzele doar ca sa ma apropii de felul in care arata o fata intr-o poza. Chiar daca obiectivul intregului demers ar fi sa devin chiar si cu doar un pic mai incitanta decat in prezent. Costumul ar fi un inceput. Vedem dupa aceea ce mai trebuie lasat sa creasca sau ce mai trebuie ajustat. Pana una alta, daca imi pastrez forma fizica din prezent, ar trebui sa fiu suficient de atractiva. Iar cu costumul, as face sangele sa fiarba. Cred ca pana la urma o sa-l cumpar. Viitorul arata prea bine ca sa nu-l incerc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This