Cat de important este un ceas la mana?

Nu te uita la faptul ca ceasul din imaginea alaturata este asa galben ca si cum ar fi din aur. Este cel mai probabil o prelucrare ieftina si nefericita a cuiva in Photoshop, sunt sigura ca ceasul arata mult mai bine in realitate decat in aceasta poza in care probabil obiectivul a fost sa scoata in evidenta, prin anularea celorlalte culori din fotografie, accesoriile de zi cu zi ale unei doamne, ale unei domnisoare, si probabil cat de importante sunt ele pentru noi, femeile. Si trebuie sa recunoastem, sunt deosebit de importante. Inca o adaugire: in poza mare, originala, si dintii, doar dintii sunt galbejiti, sau ingalbeniti, auriti, ceea ce ma duce serios cu gandul la faptul ca cineva a vrut sa-si bata joc de imagine. Si a reusit. In fine, eu asa am dat de ea si in ciuda executiei ei, mi-am zis sa-mi ilustrez articolul cu aceasta imagine.

Revenind la ceas, el, ca accesoriu, nu mi se mai pare atat de important. Estetic da bine insa functional, ma indoiesc. Nu de alta dar asa de tare ne-am obisnuit, hai fie, sa nu mai vorbesc in numele tuturor, eu cel putin asa de tare m-am obisnuit sa scot telefonul din geanta si sa aprind ecranul ca sa vad cat este ora incat purtarea unui ceas la mana mi se pare acum chiar ciudata. Chiar si atunci cand aveam un ceas la mana ajungeam sa ma uit la telefon. Iar despre ceas, am vazut cu ceva vreme in urma o reclama care imbia potentialii cumparatori ai firmei respective sa-si cumpere mai multe ceasuri asa incat sa aiba cate unul potrivit pentru fiecare ocazie. Cateva pentru intalnirile de la serviciu, cateva pentru iesirile in oras, altele pentru iesirile din oras, in vacanta. Mi s-a parut exagerat. Hai fie, doua, trei, pot accepta si ideea a patru ceasuri care sa se potriveasca cu tinuta si intr-adevar, ocazia la care ajunge sa fie purtat. Dar multiple variante pentru fiecare tip de activitate, este cumva o idee exagerata, nu crezi si tu?

Eu am avut la un moment dat un ceas pe care l-am purtat pana cand am primit unul mai frumos. Pe acesta l-am avut la mana pana i s-a terminat bateria. Am primit apoi un alt ceas cadou pe care, la fel, l-am purtat pana in momentul in care i s-a terminat si acestuia bateria. Intre timp am dezvoltat acea obisnuinta de a ma uita la telefon, mai ales ca de de-a lungul multelor ore ale zilei se gasea pe birou, asadar langa mine, apoi vorbeam un pic mai devreme despre geanta. Asa am ajuns sa nu mai port niciun ceas la mana, inlocuind locul ramas liber cu bratari. Unde intr-adevar, am o colectie bogata in toate stilurile si culorile posibile, fiind mult mai usor sa-mi accesorizez tinutele cu bratari decat cu ceasuri. Si am o vaza senzatie ca nu sunt singura care procedeaza in acest fel. Tu, cum stai, cat de important este pentru tine sa ai un ceas la mana?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This