Ce picioare lungi are dama

Daca ati sti cate idei de articole am avut in acest rastimp in care practic am lipsit de aici de pe blog, v-ati pune mainile in cap ori v-ati intreba, ori mai bine m-ati intreba: Dar de ce, draga, nu ai scris? Daca tot iti place, fa ceea ce iti place. Obiecteaza, critica, viseaza.. In fine justificarile nu isi au locul, vorba ceea, saracia omului, asa ca o sa trec direct la poza cu madama aceasta aproape superba care mi-a picat in inbox printr-o oarece intamplare. Nu de alta dar de regula mail-urile de la expeditorul acela de regula le sterg fara sa ma mai uit ce contin ele. Acesta insa, din intamplare, l-am deschis. Ca sa dau cu ochii de aceasta demoazela cu picioarele cat un pod peste Dunare. Inaltimea sa imi aduce aminte de o actrita care chiar seama un pic cu aceasta, si ea tot blonda, politista din filmul Taxi al lui Luc Besson, blonda care pana la urma ajunge sa-i faca un bebe politistului Emilien. Si ea tot lunga de parca nu se mai termina, aleasa anume ca sa contrasteze cu baietii din jurul sau.

Modelul din imagine, asisderea. Nici nu stii la ce sa te uiti mai intai: la picioarele ei super lungi sau la piesele de vestimentatie. Nu de alta dar domnisoara face parte dintr-o prezentare a unui retailer din zona fashion. Daca te uiti prea multi la picioarele ei ajungi sa te saturi de ele, ceea ce face ca intr-un final sa iti indrepti privirea in alta parte si sa descoperi hainele. Daca te uiti mai intai la haine, ochii se vor scurge mai devreme sau mai tarziu, eu cred ca mai degraba mai devreme, catre picioarele ei, dupa cum conduc si liniile. Nu degeaba au asezat-o chiar acolo, presupun ca totul a fost gandit sa aiba o finalitate, un obiectiv sa fie atins. Problema e de eu cel putin nu pot sa-l vizualizez. Scopul, obiectivul.

Daca parul ei imi place mult de tot asa de lung cum este, in schimb machiajul din jurul ochilor parca prea iese in evidenta. Bineinteles ca daca eu as fi fost in locul ei, nici mie nu mi-ar fi pasat, in definitiv acesta este jobul modelelor, sa-si vanda imaginea pe bani, si pe multi bani. Dar nu sunt in locul ei asa incat am libertatea sa o judec. Nu pe ea, bineinteles, ci pe make-up-ul care s-a ocupat de ea, de creativul care a gandit scena in acest mod. Prea putina importanta, stiu, de-asta nici nu imi fac prea multe griji, presupun ca sunt multe cliente care au rezonat cu imaginea in asa fel incat sa scoada cardul din buzunar, pe al iubitilor, poate? si sa cumpere hainele brandului respectiv.

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This