Bebe-veselie

bebelusiAm vazut clipul acesta pe net si mi-am zis ca trebuie sa vi-l arat si voua, celor care nu l-ati vazut pana acum. Caci ma gandesc ca unii dintre voi ati avut poate ocazia sa va uitati la el si sa radeti alaturi de cei doi micuti, daca nu macar sa zambiti alaturi de ei. Am ras cu pofta o data, am ras cu pofta si a doua oara, a treia oara deja sesizasem ca picii sunt un pic cam aproape de marginea patului, nu vi se pare si voua? Asa ca am inceput sa ma ingrijorez putin. M-a linistit fetita din dreapta care intr-un final a cazut dar din fericire a cazut pe spate, in mijlocul patului, nu spre in fata. Dupa cum sunt imbracate presupun ca sunt doua fetite, atat de dragalase…

Trebuie sa recunosc ca atunci cand mi-am zis, gata, m-am uitat destul la filmulet, m-am dus sa fac o proba de microfon. Nu de alta dar am sesizat si ca mamica lor chiar are voce, adica fredonatul ei chiar se intelege si are o linie melodica cu note mai inalte si note mai joase. Asa ca am dat drumul la telefon si la aplicatia de inregistrare a vocii si am inceput sa fredonez ca sa vad daca si din gura mea ies niste note macar asemanatoare cu cele ale mamicii nevazute din filmulet.

Nu am avut nicio surpriza, vocea mea nu are darul sa inveseleasca copiii, a iesit inregistrarea unei voci plate care degeaba se chinuia sa fredoneze nu una ci chiar doua cantece, caci nici mie nu mi-a placut, ceea ce ma face sa cred ca nici altcuiva nu i-ar placea. Acum ma intreb daca ar trebui sa renunt sau poate ar trebui doar sa mai exersez. Asa ca nu toti romanii au talent. Sau poate o fi telefonul de vina? Caci de invinavatit e simplu sa invinovatesc, mai ales ca e vorba de un obiect care nu are cum sa ma contrazica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This