Bancuri cu bula

 1. Bula se duce la medic și îi spune: „Domnule doctor, am probleme cu auzul”. Medicul îi răspunde: „Și cum le-ai aflat?”. „Păi, de fapt, le-am aflat de la vecinul meu”, răspunde Bula.
 2. Bula se duce la un magazin de electronice și întreabă vânzătorul: „Ați avea un televizor care să emită sunete numai în engleză?”. Vânzătorul îl întreabă de ce ar vrea asta, iar Bula îi răspunde: „Păi, aș vrea să învăț limba engleză”.
 3. Bula a decis să își ia un câine și merge la pet-shop. După ce se uită la mai multe rase, vânzătorul îl întreabă: „Care dorești să îți fie prețul maxim?”. Bula îi răspunde: „Păi, cam de 50 de lei pe kilogram ar fi ok”.
 4. Bula a început să practice boxul și a fost întrebat de antrenor: „Cum îți dai seama când adversarul tău e KO?”. Bula îi răspunde: „Păi, îl arunc într-un sac și îl trimit la spălat”.
 5. Bula se plânge că a avut o zi grea și că are nevoie de o pauză. Prietenul lui îi sugerează să meargă să se relaxeze într-un parc, iar Bula îi răspunde: „Dar eu nu am voie să mă plimb într-un parc, eu sunt închis într-o garsonieră”.
 6. Bula merge la un restaurant și întreabă chelnerul: „Ați avea un meniu vegetarian?”. Chelnerul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de opțiuni pentru vegetarieni”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți o pizza cu șuncă și bacon”.
 7. Bula se duce la bibliotecă și întreabă bibliotecarul: „Ați avea o carte despre cum să îți îmbunătățești memoria?”. Bibliotecarul îi răspunde: „Da, avem o carte foarte bună pe această temă”. Bula îi răspunde: „Ok, vă rog să îmi spuneți titlul, ca să îl uit când plec”.
 8. Bula se plânge că nu poate să își găsească jumătatea și întreabă un prieten: „De ce femeile nu sunt atrași de mine?”. Prietenul îi răspunde: „Păi, poate ar trebui să încerci să te lași de obiceiul de a le întreba dacă au vreo sora mai mică”.
 9. Bula se întâlnește cu un prieten și îi spune: „Am fost la dentist și mi-a spus că trebuie să mi fac o obturație”. Prietenul îi răspunde: „Nu îți fă griji, eu am avut și nu doare deloc”. Bula îi răspunde: „Nu sunt îngrijorat că ar putea să doară, ci de cât o să mă coste”.
 10. Bula merge la un magazin de biciclete și întreabă vânzătorul: „Ați avea o bicicletă fără pedale?”. Vânzătorul îl întreabă de ce ar vrea asta, iar Bula îi răspunde: „Păi, aș vrea să încerc să merg pe bicicletă, dar nu mă descurc prea bine cu pedalele”.
 11. Bula primește o scrisoare de la guvern și se plânge că nu înțelege nimic din ea. Prietenul lui îi spune: „Nu te îngrijora, nimeni nu înțelege scrisorile de la guvern”. Bula îi răspunde: „Dar eu chiar nu înțeleg, pentru că nici măcar nu e în engleză”.
 12. Bula se duce la un curs de gătit și întreabă instructorul: „Cum să fac să nu mai ard mâncarea?”. Instructorul îi răspunde: „Păi, ai putea să încerci să nu mai gătești cuptorul la microunde”. Bula îi răspunde: „Oh, așa că asta e problema”.
 13. Bula merge la un spectacol de circ și se uită la acrobațiile acrobatului. După spectacol, se duce la acrobat și îi spune: „Ce ușor faci să te dai cu capul în jos și să îți ții picioarele în aer”. Acrobatul îi răspunde: „Da, am făcut asta de multe ori”. Bula îi răspunde: „Da, dar tu nu ai fost niciodată închis într-un lift”.
 14. Bula se duce la un magazin de îmbrăcăminte și întreabă vânzătorul: „Ați avea o pereche de pantaloni care să îmi vină bine?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de opțiuni pentru orice tip de corp”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți o pereche care să fie la fel de largă ca mine”.
 15. Bula se plânge că nu poate să se concentreze la muncă și îi spune colegului său: „Am nevoie de un stimulent să mă ajute să mă concentrez”. Colegul îi răspunde: „Păi, ai putea să încerci să bei o cafea”. Bula îi răspunde: „Da, dar dacă nu funcționează, voi fi și obosit și nervos”.
 16. Bula se întâlnește cu un prieten care îi spune că a început să facă yoga. Bula îi răspunde: „Și cum ți se pare?”. Prietenul îi răspunde: „E minunat, mă simt mult mai relaxat și mai flexibil”. Bula îi răspunde: „Eu am încercat să fac yoga o dată, dar nu am reușit să ajung nici măcar în poziția de încălțat”.
 17. Bula se duce la un restaurant și întreabă chelnerul: „Ați avea o supă care să fie potrivită pentru o dietă vegetariană și fără gluten?”. Chelnerul îi răspunde: „Da, avem o supă delicioasă care îndeplinește toate cerințele”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți o porție dublă de friptură”.
 18. Bula primește un telefon de la un necunoscut care îi spune: „Bună, am nevoie să vorbesc cu proprietarul acestui număr”. Bula îi răspunde: „Nu știu cine e proprietarul, dar acest număr îi aparține lui Dumnezeu”. Necunoscutul îi răspunde: „Ah, ok, atunci îmi puteți transmite un mesaj?”. Bula îi răspunde: „Sigur, dar să știți că taxa pentru mesaj este de 1 milion de lei”.
 19. Bula merge la un magazin de pantofi și îi spune vânzătorului: „Aș dori să îmi cumpăr o pereche de pantofi care să fie la fel de confortabili ca pantofii sport, dar să arate ca pantofii eleganți”. Vânzătorul îi răspunde: „Scuzați-mă, dar nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o pereche de pantofi sport și una de pantofi eleganți, ca să încerc să le lipesc împreună”.
 20. Bula se duce la un magazin de mâncare sănătoasă și întreabă vânzătorul: „Ați avea o salată care să fie potrivită pentru o dietă vegetariană și fără lactate?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o salată delicioasă care îndeplinește toate cerințele”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți și o porție dublă de cartofi prăjiți”.
 21. Bula merge la o sală de fitness și începe să facă exerciții pe o bicicletă eliptică. După 5 minute, îi spune antrenorului: „Am făcut suficient pentru astăzi, acum trebuie să merg la pat”. Antrenorul îi răspunde: „Dar abia ai început”. Bula îi răspunde: „Da, dar am intrat la sală cu mașina, trebuie să mă odihnesc acum.
 22. Bula se duce la un magazin de aparate electronice și întreabă vânzătorul: „Ați avea o mașină de spălat care să și gătească?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu, nu avem așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o mașină de spălat și o aragază, ca să le lipesc împreună”.
 23. Bula merge la o plajă și întreabă salvamarul: „Ați avea o plajă mai mică, unde să fie mai puțină lume?”. Salvamarul îi răspunde: „Scuzați-mă, dar nu există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o pânză și o umbrelă, ca să îmi fac propria plajă”.
 24. Bula primește o scrisoare de la bancă și se plânge că nu înțelege nimic din ea. Prietenul lui îi spune: „Nu te îngrijora, nimeni nu înțelege scrisorile de la bancă”. Bula îi răspunde: „Dar eu chiar nu înțeleg, pentru că nici măcar nu e în engleză”.
 25. Bula se plânge că nu poate să doarmă noaptea și îi spune prietenului său: „Am nevoie de un somnifer puternic”. Prietenul îi răspunde: „Dar ai încercat să bei o ceașcă de ceai de mușețel înainte de culcare?”. Bula îi răspunde: „Da, am încercat, dar nu am reușit să dorm pentru că mă gândeam la toate muștele din mușețel”.
 26. Bula se duce la un magazin de îmbrăcăminte și întreabă vânzătorul: „Ați avea o pereche de pantofi care să fie potrivită pentru o petrecere de ocazie specială?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de opțiuni pentru astfel de evenimente”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți o pereche care să fie la fel de elegantă ca și papucii mei de casă”.
 27. Bula se duce la un restaurant și întreabă chelnerul: „Ați avea o farfurie care să fie potrivită pentru o dietă vegană și fără gluten?”. Chelnerul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de opțiuni pentru astfel de diete”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți o porție dublă de shaorma”.
 28. Bula se plânge că nu știe să facă nimic și întreabă prietenului său: „Ce să fac ca să îmi găsesc talentele ascunse?”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să faci ceva nou, poate vei descoperi că îți place”. Bula îi răspunde: „Am încercat să fac ceva nou, am încercat să fac curățenie în casă, dar am eșuat lamentabi
 29. Bula se duce la un magazin de jucării și întreabă vânzătorul: „Ați avea o mașină de jucărie care să meargă singură?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de astfel de jucării”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți o mașină care să îmi aducă berea din frigider”.
 30. Bula se plânge că nu are noroc la jocurile de noroc și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să fac, mereu pierd la jocurile de noroc”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să joci mai puțin și să economisești banii pentru altceva”. Bula îi răspunde: „Da, dar asta ar însemna să renunț la singura mea șansă să devin milionar”.
 31. Bula se duce la un magazin de îmbrăcăminte și îi spune vânzătorului: „Aș dori să îmi cumpăr o pereche de pantofi care să fie potrivită pentru o petrecere de ocazie specială”. Vânzătorul îi răspunde: „Sigur, avem o mulțime de opțiuni elegante”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți o pereche care să fie la fel de confortabilă ca papucii mei de casă”.
 32. Bula primește o scrisoare de la guvern și se plânge că nu înțelege nimic din ea. Prietenul lui îi spune: „Nu te îngrijora, nimeni nu înțelege scrisorile de la guvern”. Bula îi răspunde: „Dar eu chiar nu înțeleg, pentru că nici măcar nu e într-un limbaj cunoscut”.
 33. Bula se duce la un magazin de mâncare sănătoasă și întreabă vânzătorul: „Ați avea o salată care să fie potrivită pentru o dietă vegetariană și fără gluten?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de opțiuni pentru astfel de diete”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți o porție dublă de pizza”.
 34. Bula merge la un magazin de  cărți și întreabă vânzătoarea: „Ați avea o carte care să mă învețe să fiu mai inteligent?”. Vânzătoarea îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți cartea cu cele mai mari litere, poate așa o voi înțelege mai bine”.
 35. Bula se plânge că nu poate să găsească un loc de muncă și îi spune prietenului său: „Am aplicat la multe locuri, dar nimeni nu mă angajează”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să îți faci propriul tău business”. Bula îi răspunde: „Da, dar am încercat să vând ceva pe internet și am făcut doar un singur vânzător – mama mea”.
 36. Bula merge la un magazin de îmbrăcăminte și întreabă vânzătorul: „Ați avea o pereche de pantofi care să fie potrivită pentru alergat, dar care să arate și eleganți?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o pereche de pantofi sport și una de pantofi eleganți, ca să le lipesc împreună”.
 37. Bula primește un pachet poștal și se plânge că nu înțelege nimic din instrucțiunile de deschidere. Prietenul lui îi spune: „Nu te îngrijora, nimeni nu înțelege instrucțiunile de deschidere”. Bula îi răspunde: „Dar eu chiar nu înțeleg, pentru că sunt scrise într-un limbaj din viitor”.
 38. Bula se duce la un salon de înfrumusețare și întreabă stilista: „Ați putea să mă coafați ca Brad Pitt?”. Stilista îi răspunde: „Scuzați-mă, dar nu cred că asta este posibil”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi faceți o coafură ca a lui Brad Pitt, când a fost la frizer ultima oară”.
 39. Bula se plânge că nu poate să găsească o femeie și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să fac, nicio femeie nu mă place”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să fii mai încrezător în tine”. Bula îi răspunde: „Da, dar am încercat să fiu încrezător în mine, iar femeile m-au confundat cu un narcisist”.
 40. Bula se duce la un magazin de bricolaj și întreabă vânzătorul: „Ați avea o pompă care să funcționeze pe baza de energie solară?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem astfel de pompe”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți una care să pompeze berea din butoiul meu”.
 41. Bula se plânge că îi este frig în casă și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să fac, îmi este mereu frig”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să îți pui mai multe haine”. Bula îi răspunde: „Da, dar atunci nu mă pot mișca și mă simt ca un urs polar”.
 42. Bula se duce la un magazin de îmbrăcăminte și întreabă vânzătorul: „Ați avea o cămașă care să fie potrivită pentru o întâlnire de afaceri importantă?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de astfel de cămăși”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți una care să fie la fel de confortabilă ca și pijamaua mea”.
 43. Bula primește un telefon de la o companie de asigurări și se plânge că nu înțelege nimic din explicațiile agentului. Prietenul lui îi spune: „Nu te îngrijora, nimeni nu înțelege asigurările”. Bula îi răspunde: „Dar eu chiar nu înțeleg, pentru că nici măcar nu știu ce este un asigurător”.
 44. Bula se duce la o librărie și întreabă vânzătoarea: „Ați avea o carte care să mă învețe să fiu mai sănătos?”. Vânzătoarea îi răspunde: „Da, avem o mulțime de astfel de cărți”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți una care să mă învețe cum să mănânc mai multe cartofi prăjiți și mai puține legume”.
 45. Bula se plânge că îi este foame și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să mănânc, nu îmi place nimic”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să mănânci ceva sănătos”. Bula îi răspunde: „Da, dar toate lucrurile sănătoase au gust de pământ și nu sunt delicioase ca pizza”.
 46. Bula se duce la un magazin de aparate electrocasnice și întreabă vânzătorul: „Ați avea un cuptor care să facă și pizza și prăjituri?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem astfel de cuptoare”. Bula îi r
 47. Bula primește un apel de la o bancă și se plânge că nu înțelege nimic din explicațiile reprezentantului. Prietenul lui îi spune: „Nu te îngrijora, nimeni nu înțelege explicațiile băncii”. Bula îi răspunde: „Dar eu chiar nu înțeleg, pentru că nici măcar nu am o cont bancar”.
 48. Bula se plânge că nu are destui bani pentru a călători și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să fac, îmi doresc să vizitez toate țările din lume”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să economisești bani pentru a-ți putea permite să călătorești”. Bula îi răspunde: „Da, dar economisesc deja bani pentru a-mi cumpăra o mașină de curse”.
 49. Bula se duce la un magazin de jucării și întreabă vânzătorul: „Ați avea o jucărie care să fie potrivită pentru un copil de 3 ani?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de astfel de jucării”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți una care să fie la fel de distractivă ca și jocul meu de barbut”.
 50. Bula se plânge că nu poate să își găsească cheile și îi spune prietenului său: „Nu știu unde mi-am pus cheile, le-am căutat peste tot”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să le cauți cu atenție și să nu le mai pierzi pe viitor”. Bula îi răspunde: „Da, dar le-am pierdut atât de multe ori încât mi-am făcut deja un set nou de chei”.
 51. Bula se duce la un magazin de îmbrăcăminte și întreabă vânzătoarea: „Ați avea o rochie care să fie potrivită pentru o petrecere elegantă?”. Vânzătoarea îi răspunde: „Da, avem o mulțime de astfel de rochii”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți una care să fie la fel de comodă ca și pantalonii mei de trening”.
 52. Bula primește un mesaj de la o persoană necunoscută și se plânge că nu știe cine este. Prietenul lui îi spune: „Nu te îngrijora, poate este doar un spam”. Bula îi răspunde: „Dar eu chiar nu înțeleg, pentru că mesajul spune că am câștigat un concurs la care nu am participat”.
 53. Bula se duce la un magazin de jucării și întreabă vânzătorul: „Ați avea o jucărie care să fie potrivită pentru un copil de 8 ani?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de astfel de jucării”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți una care să fie la fel de distractivă ca și jocul meu preferat pe calculator”.
 54. Bula se plânge că nu își poate găsi niciodată o pereche de șosete potrivite și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să fac, am atât de multe șosete diferite”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să îți organizezi șosetele”. Bula îi răspunde: „Da, dar organizarea mi-ar lua atât de mult timp, încât aș putea să îmi pierd și celelalte perechi de șosete”.
 55. Bula se duce la un magazin de telefoane și întreabă vânzătorul: „Ați avea un telefon care să facă și prăjituri?”. Vânzătorul îi răspunde: „Scuzați-mă, dar telefoanele nu fac prăjituri”. Bula îi răspunde: „Atunci îmi voi lua un alt telefon, care să facă pizza”.
 56. Bula primește un pachet poștal și se plânge că nu poate să îl deschidă. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să încerci să folosești un cuțit”. Bula îi răspunde: „Da, dar am încercat deja și acum pachetul este tăiat în două”.
 57. Bula se plânge că nu are destui bani pentru a-și cumpăra o mașină și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să fac, îmi doresc atât de mult o mașină nouă”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să economisești bani și să îți cumperi o mașină second-hand”. Bula îi răspunde: „Da, dar mașinile second-hand sunt ca și femeile – trebuie să ai grijă să nu te păcălească”.
 58. Bula se duce la un magazin de îmbrăcăminte și întreabă vânzătoarea: „Ați avea o pereche de pantaloni care să fie potrivită pentru alergat, dar care să arate și elegant?”. Vânzătoarea îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o pereche de pantaloni de jogging și o pereche de pantaloni de smoking, ca să le lipesc împreună”.
 59. Bula primește un apel telefonic și se plânge că nu aude bine vocea celuilalt. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să îți verifici telefonul și să vezi dacă este problema la el”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu am niciun telefon, am răspuns la telefonul vecinului”.
 60. Bula se plânge că nu poate să doarmă noaptea și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să fac, încerc să adorm, dar nu reușesc”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să te relaxezi și să îți golești mintea”. Bula îi răspunde: „Da, dar atunci nu am nimic de gândit și încep să mă gândesc la toate lucrurile pe care nu le-am făcut încă”.
 61. Bula se duce la un magazin de animale și întreabă vânzătorul: „Ați avea un câine care să nu facă nicio mișcare și să nu facă nicio gălăgie?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți un urs polar, pentru că ei stau mereu într-un singur loc și nu fac zgomot”.
 62. Bula primește un pachet poștal și se plânge că nu știe cum să îl trimită înapoi. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să îl trimiți cu poșta”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu știu adresa poștei și nici nu știu cum să scriu pe plic”.
 63. Bula se plânge că nu are destul timp pentru a face toate lucrurile pe care își dorește și îi spune prietenului său: „Nu știu cum să gestionez timpul meu”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să îți faci o listă de priorități și să îți organizezi timpul mai bine”. Bula îi răspunde: „Da, dar am încercat deja și acum am o listă atât de lungă de priorități, încât nu am timp să fac nimic”.
 64. Bula se duce la un magazin de îmbrăcăminte și întreabă vânzătoarea: „Ați avea o cămașă care să fie potrivită pentru o ieșire în parc, dar și pentru o cină elegantă?”. Vânzătoarea îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți două cămăși – una pentru parc și una pentru cină – și să le lipești împreună”.
 65. Bula se plânge că îi este foame și îi spune prietenului său: „Nu știu ce să mănânc, am gustat deja toate mâncărurile din frigider”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să gătești ceva nou și să îți faci propria mâncare”. Bula îi răspunde: „Da, dar am încercat deja și am reușit să îmi arunc toată mâncarea pe geam”.
 66. Bula se duce la un magazin de carti și întreabă vânzătorul: „Ați avea o carte care să mă ajute să mă concentrez și să îmi îmbunătățesc memoria?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem o mulțime de astfel de cărți”. Bula îi răspunde: „Foarte bine, vă rog să îmi aduceți una care să fie la fel de amuzantă ca și benzi desenatele mele”.
 67. Bula primește o invitație la o petrecere și se plânge că nu are nimic de îmbrăcat. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să îți alegi o ținută potrivită pentru petrecere”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu am nimic de îmbrăcat, toate hainele mele sunt murdare”. Prietenul îi răspunde: „Atunci ar trebui să le speli”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu am timp să le spăl acum, trebuie să îmi aleg ținuta și să ajung la petrecere”.
 68. Bula se duce la un magazin de jucării și întreabă vânzătorul: „Ați avea o jucărie care să fie potrivită pentru un adult?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu cred că avem astfel de jucării”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o jucărie pentru copii și să îmi spuneti cum să o folosesc pentru a fi potrivită pentru un adult”.
 69. Bula primește un apel telefonic și se plânge că nu înțelege ce spune celălalt. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să îi spui să vorbească mai încet și mai clar”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu știu cine este cel care vorbește, am răspuns la telefonul vecinului”.
 70. Bula se plânge că nu poate să facă un exercițiu la sală și îi spune antrenorului său: „Nu știu ce să fac, nu reușesc să îmi dezvolt mușchii”. Antrenorul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să ridici greutăți mai mari”. Bula îi răspunde: „Da, dar dacă ridic greutățile prea mult, voi sfârși prin a mă transforma în
 71. Bula se duce la un magazin de electrocasnice și întreabă vânzătorul: „Ați avea un frigider care să poată găti mâncare?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci îmi voi lua un cuptor cu microunde și un frigider și îi voi lipi împreună”.
 72. Bula primește un cadou și se plânge că nu îi place. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să îți mulțumești pentru cadou și să încerci să îi găsești utilitate”. Bula îi răspunde: „Da, dar cadoul este o pernă cu fața lui pe ea, nu știu cum să o folosesc”.
 73. Bula se plânge că nu are suficiente abilități culinare și îi spune mamei sale: „Nu știu ce să gătesc pentru cină”. Mama îi răspunde: „Ar trebui să încerci să gătești ceva simplu, precum paste cu sos de roșii”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu știu cum să fac sosul, nici măcar nu știu cum să desfac borcanul de roșii”.
 74. Bula se duce la o petrecere și întreabă gazda: „Ați avea o mănușă de box pentru mine?”. Gazda îi răspunde: „Nu cred că avem astfel de mănuși la petrecere”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o mănușă de bucătărie, va trebui să îmi aștept pizza la cuptor”.
 75. Bula primește un mesaj de la un necunoscut și se plânge că nu știe ce să facă. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să ignori mesajul și să îl blochezi”. Bula îi răspunde: „Da, dar mesajul este din partea mamei mele și nu vreau să o supăr”.
 76. Bula se plânge că nu poate să găsească o persoană potrivită pentru o relație și îi spune prietenului său: „Nu știu unde să caut”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să mergi la întâlniri și să îți faci noi cunoștințe”. Bula îi răspunde: „Da, dar toate femeile pe care le întâlnesc sunt deja căsătorite sau sunt într-o relație”.
 77. Bula se duce la un magazin de îmbrăcăminte și întreabă vânzătoarea: „Ați avea o pereche de pantaloni care să fie potrivită pentru mersul la plajă, dar și pentru o întâlnire de afaceri?”.
 78. Vânzătoarea îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți două perechi de pantaloni – una pentru plajă și una pentru afaceri – și să le lipești împreună”.
 79. Bula se plânge că nu își poate găsi telefonul și îi spune prietenului său: „Nu știu unde l-am lăsat”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să suni la el, poate îl vei auzi”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu îmi pot găsi telefonul, cum să îl sun?”.
 80. Bula se duce la un magazin de jucării și întreabă vânzătorul: „Ați avea o jucărie care să fie potrivită pentru un băiat de 30 de ani?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu cred că avem astfel de jucării”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți un set de Lego și să îl numesc „jucărie de arhitectură””.
 81. Bula primește un cadou și se plânge că nu îl poate deschide. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să încerci să îl deschizi cu un cuțit”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu am un cuțit, toate celelalte cadouri pe care le-am primit erau bomboane”.
 82. Bula se plânge că nu poate să găsească o anumită stradă și îi spune prietenului său: „Nu știu cum să ajung acolo”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să întrebi pe cineva sau să folosești un GPS”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu am GPS-ul setat în limba japoneză și nu înțeleg ce zice”.
 83. Bula se duce la o petrecere și întreabă gazda: „Ați avea o mașină de spălat vase pentru mine?”. Gazda îi răspunde: „Nu cred că avem astfel de mașini la petrecere”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți un jet de apă puternic și să îmi spăl vasele singur”.
 84. Bula se plânge că nu poate să găsească o anumită carte în bibliotecă și îi spune bibliotecarului: „Nu știu unde să caut”. Bibliotecarul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să cauți în catalogul nostru online”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu am căutat deja și toate cărțile sunt la „Raftul de Sus” și eu nu îmi pot permite să urc pe scară”.
 85. Bula se duce la un magazin de bricolaj și întreabă vânzătorul: „Ați avea o unealtă care să fie potrivită pentru a deschide o sticlă de bere?”. Vânzătorul îi răspunde: „Da, avem un deschizător de sticle”. Bula îi răspunde: „Nu, nu îmi trebuie un deschizător de sticle, vreau ceva mai complicat, ceva care să arate că am abilități și experiență în bricolaj”. 86. Bula se plânge că nu poate să găsească o anumită informație pe internet și îi spune prietenului său: „Nu știu cum să o găsesc”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să folosești un motor de căutare sau să întrebi pe forumuri”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu am introdus deja informația în motorul de căutare și am găsit doar informații despre mine”.
 86. Bula se plânge că nu poate să găsească o anumită informație pe internet și îi spune prietenului său: „Nu știu cum să o găsesc”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să folosești un motor de căutare sau să întrebi pe forumuri”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu am introdus deja informația în motorul de căutare și am găsit doar informații despre mine”.
  1. Bula se duce la un salon de înfrumusețare și întreabă frizerul: „Ați avea un coafaj care să fie potrivit pentru o întâlnire de afaceri, dar și pentru o petrecere?”. Frizerul îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o perucă și să îi lipiți diferite părți ale părului”.
  2. Bula se plânge că nu poate să găsească o anumită emisiune la televizor și îi spune prietenului său: „Nu știu pe ce canal să caut”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să cauți în ghidul de programe sau să întrebi pe cineva”. Bula îi răspunde: „Da, dar ghidul de programe este prea complicat și toți prietenii mei sunt la petrecere”.
  3. Bula se duce la un magazin de accesorii pentru mașini și întreabă vânzătorul: „Ați avea un aspirator pentru mașină care să și gătească popcorn?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu cred că avem astfel de aspiratoare”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți un aspirator și un cuptor cu microunde și să îi lipiți împreună”.
  4. Bula primește o invitație la o petrecere și se plânge că nu are nicio rochie potrivită pentru acea ocazie. Prietena lui îi spune: „Ar trebui să îți alegi o rochie simplă și elegantă”. Bula îi răspunde: „Da, dar toate rochiile mele sunt pentru plajă și pentru alergat”.
  5. Bula se plânge că nu își poate aminti de un eveniment important și îi spune prieten ului său: „Nu îmi amintesc data la care trebuia să îmi plătesc factura”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să cauți factura și să verifici data limită”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu am aruncat factura și am crezut că data limită este niciodată”.
  6. Bula se duce la un magazin de haine și întreabă vânzătorul: „Ați avea o pereche de pantofi care să fie potrivită pentru alergat și pentru o întâlnire importantă?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți două perechi de pantofi – una pentru alergat și una pentru întâlnire – și să le lipești împreună”.
   1. Bula se plânge că nu își poate aminti numele unei persoane și îi spune prietenului său: „Nu îmi amintesc numele colegului meu de birou”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să te gândești la alte detalii despre el și poate vei reuși să îți amintești numele”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu îmi pot aminti nicio altă informație despre el, doar că are un nume”.
   2. Bula se duce la o petrecere și întreabă gazda: „Ați avea un aparat de ras pentru mine?”. Gazda îi răspunde: „Nu cred că avem astfel de aparate la petrecere”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți un cuțit de bucătărie și să îmi răsfoiesc barba singur”.
   3. Bula se plânge că nu poate să găsească o anumită adresă și îi spune prietenului său: „Nu știu cum să ajung acolo”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să încerci să cauți adresa pe internet sau să întrebi pe cineva”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu am căutat deja pe internet și toate site-urile spun că adresa nu există și nimeni din jurul meu nu știe unde este”.
   4. Bula se duce la un magazin de electronică și întreabă vânzătorul: „Ați avea un telefon care să fie și un frigider?”. Vânzătorul îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți două telefoane și un frigider și să le lipești împreună”.
   5. Bula primește un cadou și se plânge că este prea greu. Prietenul lui îi spune: „Ar trebui să încerci să îl ridici cu ajutorul unei alte persoane „. Bula îi răspunde: „Da, dar eu nu îmi pot permite să plătesc o altă persoană pentru a ridica cadoul meu”.
   6. Bula se plânge că nu poate să găsească o anumită adresă de email și îi spune prietenului său: „Nu știu cum să o găsesc”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să cauți pe site-ul companiei sau să întrebi pe cineva”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu am căutat deja pe site și toate adresele de email par să fie la Raftul de Sus și eu nu îmi pot permite să urc pe scară”.
    1. Bula se duce la un restaurant și întreabă chelnerul: „Ați avea o masă pentru o persoană care vrea să mănânce singur, dar să aibă și o conversație interesantă?”. Chelnerul îi răspunde: „Nu cred că există așa ceva”. Bula îi răspunde: „Atunci să îmi aduceți o masă și să îmi aduceți și un papagal care să fie de acord cu toate părerile mele”.
    2. Bula se plânge că nu poate să găsească o anumită melodie și îi spune prietenului său: „Nu știu cum să o găsesc”. Prietenul îi răspunde: „Ar trebui să cauți pe internet sau să întrebi pe cineva”. Bula îi răspunde: „Da, dar eu am căutat deja pe internet și toate rezultatele sunt pentru altă melodie și toți prietenii mei sunt la petrecere și nu pot să îi întreb”.