Se apropie vremea balerinilor

Dincolo de prognozele meteorologice oscilante care ne pun rabdarea la incercare, primavara se insinueaza fara drept de tagada. Frigul muscator de dimineata se preschimba treptat intr-o racoare servila care trezeste spiritele inca amortite de dupa noapte, ceea ce ne face sa renuntam cu bucurie la cizme, fulare si alate accesorii hibernale.

In fine, e vreme de pantofi, de fuste, rochii, pe scurt de o vestimentatie mai lejera care sa ne faca sa ne simtim confortabil. Peste putin timp magnoliile vor da in floare si vor imprastia miresme ce vor aduce cu ele amintiri ale unor iubiri trecute. Vara va fi aproape si vom sterge de praf cu nerabdare balerinii care ne-au purtat anii trecuti pe unde nici gandul nu mai stie.

Si cel mai probabil ca nu vom rezista unor noi cumparaturi si ne vom completa colectia cu noi modele si culori fie ca vor fi uni, inflorati, cu forme geometrice sau motive folclorice, din piele naturala, piele intoarsa, lac sau material textil. Cu talpa pierduta sau usor vizibila, cu fundite discrete sau mai pronuntate ne asteapta deja pe rafturile magazinelor ale caror vitrine le fac cea mai buna reclama. Sa nu-i lasam sa ne astepte prea mult!

(click pe imagine pentru mai multe detalii despre balerini si mai multe modele)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This