Atac la simboluri

tenisiTovarasi, suntem atacati! Iar invadatorii actioneaza intr-o foarte coordonata maniera tocmai asupra simbolurilor noastre: tenisii. Pardon, conversii, cum le mai spune in ultima perioada. Pana acum vreo sase, sapte ani nici nu auzisem de conversi. Acum este cuvantul la moda pentru simplii, practicii, nemuritorii tenisi. Cate perechi din-acestea am mai purtat in copilarie!.. Fie soare, fie vant, cu tenisi in picioare saream coarda si jucam sotronul. Cred ca ii aveam tot timpul in picioare, mai putin atunci cand ploua, dati in care, daca te prindea cu asa ceva in picioare, iti facea o delta sub talpi de sufereai pana ajungeai acasa si un pic dupa aceea pana cand iti indreptai bureteii.

Chiar si acum mai port asa ceva, este adevarat ca mult mai rar, uneori cand merg in parc. Evident, nu ii port atunci cand merg la serviciu, pentru job exista pantofii eleganti, nici n-as putea incerca sa ma duc incaltata cu tenisii la birou, m-ar trimite acasa probabil, nu ca nu mi-ar placea, dar ar putea fi si definitiv in cazul unor recidive.

Iar acum, uite-i sub asaltul armatei de liliputani veniti de pe alte planete ca sa descopere secretul miscarilor noastre uiti pe un calcai si al alergaturilor de colo-colo. Baieti, curaj si indemanare. Curaj pentru ca, dupa caz, s-ar putea sa ajunga in exemplare care sa duhneasca. Altele murdare si neingrijite precum cea din imaginea exemplificatoare. Mare ar fi norocul lor sa ajunga intr-o pereche ingrijita, curata, frumos mirositoare datorita sprayului aplicat dupa purtare. Miscati-va repede micutilor caci o pereche de tenisi, atunci cand se pune in miscare, face pasi repezi, nu e loc de joaca sau de intors. Decat la baza la terminarea misiunii.

Imi place de cel cocotat intre sireturi, are cea mai buna vizibilitate asupra drumului ce urmeaza parcurs. Atata doar ca s-ar putea ca sireturile sa-l stranga un pic cam tare. Dar rezista el, are costum spatial, rezista el baltoacelor de apa din oras, noroiului care s-ar putea sa ii acopere fata si prafului care mai mult ca sigur ca il va ineca. Noroc si faceti cunostinta cu cel mai versatil obiect de incaltaminte din tarisoara asta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This