Astepti pe cineva?

asteptarePare sa-si doreasca sa vina cineva, motiv pentru care se uita nerabdatoare catre intrare, cred. Doar daca n-o fi vorba de vreo prietena care nu se mai intoarce de la baie. Sau poate prietena i s-a intalnit cu un prieten si atunci intervine curiozitatea tipic feminina, sau poate un prieten, cel cu care a venit la piscina, s-a intalnit cu o necunoscuta, pentru ea necunoscuta, bineinteles, si atunci curiozitatea roade adanc. Ori poate pur si simplu s-a plictisit sa-si astepte baiatul care nu se mai intoarce de la masina cu geanta in care au costumele de baie. Doar n-o sa ramana pe marginea piscinei imbracata de gala.

Caci, sa recunoastem, outfit-ul este unul fain, unul specific unei petreceri cu staif. Poate o aniversare, poate un botez, de ce nu, eu as putea merge imbracata asa chiar si la o nunta desfasurata in aer liber, precum este scena in imaginea de fata.

Cert este un singur lucru: cel sau cea pe care il sau o asteapta pare sa nu se mai intoarca. Si acusi te pomenesti ca-si ia palaria din cap si da cu ea de pamant. Pardon, in apa. Daca face vreo miscare gresita poate cade chiar ea in apa. Si daca ajunge acolo, ce bine or sa mai arate hainele ude pe ea. Hainele ca hainele, pacat de pantofi. Care nu se vad in poza dar n-o sa uzi niste pantofi de gala cum spuneam in apa din piscina. Caci daca imbracamintea este fain lucrata, probabil si pantofii sunt de calitate.

Iar timpul trece si tot nu se mai intoarce. Pana acum nicio problema, ridicarea capului si a privirii face bine la gat, dar parca tot ar fi mai buna o relaxare pe sezlong fata de incordarea asteptarii. Dupa cum vedem, ii lipseste si poseta, ceea ce inseamna ca nici nu poate sa mearga sa-si cumpere un cocktail sau o bautura racoritoare de la bar. Iar afara pare cald, o vreme tocmai buna pentru un set bikini, nu pentru volanase pe sezlong. Nu tu crema, nu tu un pahar pe masuta de langa, clar, asteptarea este crunta. Iar in curand incinta se va umple cu alti invitati care vor fi mai bine pregatiti pentru o ora sau doua de relaxare la soare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This