Am descoperit brandul Ana Lublin

Ana Lublin este un brand binecunoscut de pantofi si genti. Colectiile sale de pantofi dama si genti dama sunt foarte elegante si pot raspunde unei varietati de gusturi, intrucat imbina elemente clasice cu tendintele de ultima ora in materie de moda. Pantofii de dama fie ca sunt cu talpa plata sau cu toc sunt la fel de comozi, raspunzand adecvat in aceeasi masura tinutelor de zi cu zi cat si celor pretentioase prin eleganta.

Liniile suple, diafane ale pantofilor se mentin indiferent de materialul din care sunt confectionati: piele ecologica, piele naturala sau velur, usor de ingrijit cu produse de intretinere specifice. In interior, pantofii sunt captusiti cu material sintetic atat pe laterale cat si pe talpa. Talpa este confectionata din cauciuc iar unii pantofi au tocul imbracat in material textil.

Cromatica pantofilor este extrem de diversificata, sub brandul Ana Lublin regasindu-se atat culori vii (neon) cat si culori pastelate, putandu-se astfel asorta unor tinute dintre cele mai variate. Diversitatea lor inobileaza atat tinutele de club sau cocktail cat si pe cele ale evenimentelor marcante. Si toate acestea la un foarte bun raport calitate pret. Daca v-am convins, atunci trebuie sa va spun ca puteti gasi produsele purtand brandul Ana Lublin in magazinul online Mazuro. Iata in imaginile de mai jos si cateva exemple de produse:

Mazuro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This