A revenit Aida!

A revenit Aida! Frumoasa a trecut la un moment dat printr-o perioada de glorie cand, pe buna dreptate, atentia multora, ca sa nu zic tuturora, a fost indreptata asupra ei. O perioada destul de buna, de lunga in timp, pentru ca apoi sa dispara subit. A disparut de pe prima pagina si, in consecinta, lumea nu a mai vazut-o. A tinut-o insa minte si a intrebat de ea. Era prea familiara deja ca sa dispara din memoria colectiva la fel de repede precum s-a evaporat. S-au pus intrebari, s-au facut solicitari, s-au cautat solutii iar intr-un tarziu acestea chiar au aparut. Iar odata cu ele si Aida!

Acum e din nou prezenta si ia in continuare ochii si mintile celor care o vad, deopotriva femei si barbati. Pentru ca are priza mai intai de toate la femei, cum are apoi si la barbatii care o vad in cluburi, pe terase, la mall sau la cine stie ce petrecere.

Daca nu v-ati prins pana acum, desi sunt sigura ca ati intuit cel putin, Aida este rochia. Rochia aceasta scurta din dantela in alb si negru, cea mai de efect combinatie de culori, cu modele florale nici foarte mici ca sa devina de nedeslusit, nici foarte mari ca sa atraga atentia asupra unor puncte de pe rochie. Modele florale tocmai potrivite pentru a te pierde in ele, daca nu cumva te-ai pierdut deja in decolteul generos sau in triunghiul magic dezgolind picioarele deasupra genunchilor.

Mulata gratie materialului elastic, prinsa cu o centura la mijloc, efectul nu poate fi decat garantat. Iar centura este inclusa in pachetul de vanzare. Nu pierde din vedere manecile lungi, au darul sa confere eleganta, in acelasi timp sa ascunda la fel de mult pe cat restul rochiei dezgoleste, pentru a crea o senzatie de mister care trebuie dezlegat, deslusit.

Daca mai ai un pic pana la a te convinge, capacul o sa-l puna pretul de doar 135 de lei si faptul ca iti poate ajunge in brate in una, cel mult doua zile de cand ai chemat-o acasa. Pentru a o avea, nu trebuie decat sa o comanzi de aici. Pret valabil cel putin la data la care am scris acest articol. Verifica, cumpara, simte-te bine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This